Ünlü gazeteci Mesut Yar'ın geçtiğimiz günlerde köşesine taşıdığı '3 Adam yeni sezonda yayınlanmayacak' iddiasına Şeyma Subaşı'ndan instagram yoluyla adeta açıklama geldi. Subaşı, paylaşımında 'yeni projeler' yazısıyla birlikte Acun Ilıcalı, Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın videosunu paylaştı.

'MÜSAADE EDERSEN PROJELERİMİZİ KONUŞACAĞIZ'

Posta Gazetesi'nden Mesut Yar, "3 Adam Yok Ama..." başlıklı yazısı 'Yaz uykusuna yatan TV8'in kış döneminde rakipleri için yine kabus olacağını düşünüyorum. Bir eksikle; Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın programı '3 Adam' artık yayınlanmayacak. Not düşüle!' ifadelerini kullanmıştı. Acun Ilıcalı Eylül ayında nikah masasına oturacağı Şeyma Subaşı, Instagram hesabının hikaye bölümünden bir video paylaştı. Videoda Acun Ilıcalı, "Şeymacığım müsaade edersen yeni projelerimizi konuşacağız" diyerek Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak ile yeni bir proje içerisinde olduğunu duyurdu.

Sezonun bitişinin ardından Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın sunduğu 3 Adam programı final kararı almıştı. Acun Ilıcalı bu 3 adamın yeni projeyle ekranlara döneceğini duyurdu.