Bodrum'da Pasha isimli gece kulübünde önceki gün sahne alan Serdar Ortaç'ı dinlemeye, kayınvalidesi ve kayınpederi de geldi. Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan, kayınvalidesi Lucy Loughnan ve kayınbabası Jason Loughnan için loca kapattı. Sahnenin tam karşısındaki locada oturan eşi ve ailesi Serdar Ortaç'ın şarkıları ile coştu. Çıktığı gece kulübünde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Serdar Ortaç, zaman zaman espriler yaparak sevenlerini kahkahalara boğdu.

'NE VARSA ESMERLERDE VAR' 

Eşi locada otururken Serdar Ortaç, annesinin "Esmerler güzel olur" dediğini söyleyerek "Annemin bir lafı var, Türkiye'de en güzel kadınlar esmer olur diye. Sarışınlar bana kızacaklar ama benim karım da sarışın, annem diyor ki ne varsa esmerler'de var" ifadelerini kullanarak 'Karabiberim' şarkısını seslendirdi.

'5 ENAYİ YÜZÜK TAKIYORUZ'

2 bİn kişinin geldiği konserde kaç kişinin evlendikten saonra yüzük takıyor diyerek soru soran Serdar Ortaç 5 kişinin el kaldırmasına, "Aramızda benimle birlikte 5 tane enayi var diyerek, "Evlendikten sonra kimseye bakmak yok" şeklinde hayranlarına seslendiEşine bakarak İngilizce sözler söyleyen Ortaç "Evlendikten sonra kimseye artık canım cicim demek yok. Evlendikten sonra sadece eşine diyeceksin canım, cicim" sözlerine yer vererek 'Balım' şarkısını seslendirdi. Eşi Chloe, annesi ve babası sabaha kadar Serdar Ortaç'ın şarkılarıyla eğlendi. Locada dans eden Chloe ise dikkatleri üzerine topladı.  2 saat sahnede kalan Serdar Ortaç ise zaman zaman eşine seslenerek şarkılarını armağan etti.