Rüya dizisi oyuncuları ve konusu açıklandı! Rüya 1. ilk bölüm fragman

SHOW TV ekranlarında tanıtımları uzun zamandır dönen ve büyük merakla beklenen Rüya dizisi hangi gün hangi saatte başlıyor? Rüya dizisi 18 Temmuz Salı akşamı başlıyor. Rüya dizisi tanıtım fragmanları uzun zamandır ekranlarda dönüyordu. Rüya dizisi oyuncuları ve Rüya dizisi konusu açıklandı. Başrollerini Hazal Filiz Küçükköse ve Ceyhun Mengiroğlu'nun paylaştığı dizide Özge Özder, Atilla Saral, Emir Çubukçu, Ulaş Tuna Astepe gibi isimler de yer alıyor. Hazal Filiz Küçükkköse kimdir? Ceyhun Mergioğlu kimdir? Peki merakla beklenen Rüya dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Rüya dizisi hakkında bilgiler, Rüya dizisi karakterleri ve Rüya dizisi konusu haberimizde. Rüya dizisi 1. bölümünde neler olacak? Rüya dizisi ilk bölümle ilgili bilgilerin hepsi haberimizde...

RÜYA DİZİSİ KONUSU NE?

Fakir ve umursamaz bir ailenin çocuğu olan Elif'in tek hayali iyi bir tasarımcı olmaktır. Bu yolda ilerlemeye çalışan Elif, tekstil veliahtı Bulut Giray ile tanışır. Aralarında sonsuz bir aşk başlar ancak bu aşkın önünde büyük engeller vardır. Elif'i daire karşılığı kendisinden yaşça büyük inşaatçı Selami ile evlendirmek isteyen üvey anne, işsiz bir baba, umursamaz bir abi ve kıskanç üvey kardeş... Sorunlar Elif'in ailesiyle sınırlı değildir. Bulut Giray'ın annesi, oğlunun cemiyet hayatının önde gelen ailelerinden birisinin çocuğu olan Şahika ile evlendirmek istemektedir. Fakat Bulut Giray, Elif'ten kolay kolay vazgeçecek değildir... Ayrıca Bulut'un babasının yıllar önceki ilişkisinden olan erkek kardeşi  Alaz'ın tüm ailenin hayatını mahvedecek planları vardır. Peki, bu iki sevgili tüm bu planlara ve kötülüklere karşı ne yapacaklardır?

RÜYA DİZİSİ 1. İLK BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Rüya dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Bulut Giray ile Elif'in nasıl tanıştığı, birbirlerine aşık oluşları, Elif'i istemeye bir ailenin geleceği ve Elif'in çektiği acı anlatılıyor. Bakalım ilk bölümde neler olacak?

RÜYA DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? (ELİF ARDALI)

Hazal Filiz Küçükköse 9 Şubat 1988 Mersin doğumludur. Mesleği gereği İstanbul ilinde yaşamına devam eden oyuncu Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi biyoloji bölümünün üçüncü sınıfa kadar okumuş daha sonra üniversiteye bırakarak tekrar Üniversite sınavına girmiş ve Ankara Üniversitesi Kimya bölümünün kazanmıştır. Eğitimine hala devam eden Hazal Filiz Küçükköse mezun olduktan sonra mesleği yerine oyunculuk yapmayı düşünmektedir. 1.72 santim boyunda ve 55 kilo ağırlığında olan Hazal Filiz Küçükköse Emir'in Yolu adlı dizide rol aldıktan sonra başka dizilerde oynamıştır. Hazal Filiz Küçükköse 26 yaşında Kova burcudur. Hazal Filiz Küçükköse kendisi gibi oyuncu olan Tuan Tunalı ile Beni Affet dizisinde tanışmış ve evlenmiştir. Oyuncu asıl çıkışını Kara Sevda dizisindeki Zeynep karakteriyle yapmıştır.
Hazal Filiz Küçükköse’nin oynadığı diziler şunlardır: Beni Affet, Kara Sevda, Deniz Yıldızı, Günahkar ve Kalbim seni seçti.

CEYHUN MERGİOĞLU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? (BULUT GİRAY)

1986 doğumlu oyuncu Ceyhun Mengiroğlu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünde okudu. 23 yaşında modellik ve oyunculuğa yönelen Mengiroğlu, ilk çıkışını başrollerinde yer aldığı gençlik dizisi ‘Adı Mutluluk’ ile yaptı. Eren karakterini canlandırdığı bu dizideki performansıyla büyük beğeni toplayan oyuncu, en son ‘Paramparça’ dizisinde Deniz karakteriyle izleyici karşısına çıktı. Ceyhun Mengiroğlu, Show TV’nin yeni dizisi ‘Rüya’da Bulut karakterini canlandıracak. 

ULAŞ TUNA ASTEPE KİMDİR? (ALAZ)

1988 İzmit doğumlu oyuncu Ulaş Tuna Astepe, Mimar Sinan Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Tiyatro Yan Etki’nin sahneye koyduğu ‘Cam Yapraklar’ oyunuyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu, KREK Tiyatro’nun büyük beğeni toplayan ‘Bayrak’ oyunundaki performansıyla tiyatro seyircisinin hafızasına kazındı. Ardından KREK Tiyatro’nun ‘Babamın Cesetleri’ adlı oyununda rol alan Astepe, televizyonda ‘Karadayı’ ile çıkış yaptı. 2015 yapımı ‘Analar ve Anneler’ dizisindeki Mustafa karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Ulaş Tuna Astepe, Show TV’nin yeni dizisi ‘Rüya’da Alaz karakterini canlandırıyor.