Alkol problemi olduğu iddia edilerek “Aşk-ı Memduh” adlı tiyatro oyununundan çıkarılan Nurseli İdiz’in yeni sezonda ekrana gelecek “Siyah İnci” dizisindeki rolü de tehlikede. Oyuncu, “Tiyatroda yaşanan olayı bahane gösteriyorlar. Bu iş böyle kalmayacak” dedi. Başrolünü paylaştığı “Aşk-ı Memduh”adlı oyunun ikinci perdesinde sahneye çıkamayan Nurseli İdiz’e bir kötü haber de yeni sezonda rol alacağı diziden geldi. Alkol problemi nedeniyle oyun kadrosundan çıkarılan Nurseli İdiz, diziden de gönderiliyor.

'ÇOCUK GİBİ GEL GİT YAPMAYACAKLAR'

Önceki gün Nişantaşı’nda görüntülenen oyuncu, “Siyah İnci” dizisinin kadrosundan açıklama yapılmadan çıkarıldığını söyledi: “Yerime Neriman Uğur alınmış. Tiyatroda yaşanan olayı bahane gösterip diziden kovuldum. Olay olduğunda setim başlamamıştı. Hiçbir neden, gerekli bir açıklama yok. Ben Nurseli İdiz’im, ona göre hareket edecekler. Çocuk gibi gel git yapmayacaklar. Ben üç ay boyunca hazırlık yaptım, okuma provalarına gittim. Sözüm ona, oyuncular benimle çalışmak istememiş. Dizideki oyuncuların yarısı arkadaşım. Hangi oyuncu benimle çalışmak istemedi, onu da öğrenmek istiyorum. Bu iş böyle kalmayacak” dedi. 

'OYUNUN DEVAM ETMESİNİ İSTİYORUM'

Nurseli İdiz, tiyatro oyununun kaldırılmasıyla ilgili olarak “Onlarla konuşuyoruz, bakalım nasıl telafi ederiz diye. Oyunun devam etmesini istiyorum” dedi.