NO:309 58. yeni bölüm fragmanı! 57. son bölümde neler oldu?

FOX TV'nin sevilen dizisi NO:309 yaz aylarında da macerasına hız kesmeden devam ediyor. Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı No:309'un 57. bölümü dün akşam 19 Temmuz'da yayınlandı. 57. bölümün ardından 58. yeni bölüm fragmanı yayınlanacak mı? sorusu akıllara gelmişti. NO:309 58. bölüm fragmanı yayınlandı.  NO:309 57. bölümünde neler oldu? Son bölümde neler yaşandı? Dün akşam yayınlanan olan NO:309 57. bölüm izlemek ve 26 Temmuz'da yayınlanacak olan NO:309 58. bölüm fragmanı izlemek, detaylarını öğrenmek için istanbulgazetesi.com'u takip edin. NO:309 son bölüm ve NO:309 yeni bölüm ile ilgili bilgiler haberimizde.

NO:309 57. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

No: 309 yayınlanan son bölümünde Onur'u sekreterinden kıskanan Lale şaşırtıcı bir karar aldı. Artık aynı şirkette çalışan ikili arasında komik bir o kadar da romantik anlar yaşandı. Lale, Onura güvense de halasının gazıyla soluğu şirkette aldı.
Şirkette yeni bir asistan çalışmaya başlar asistanın rahat tavırları Filizin gözünden kaçmaz ve Laleyi uyarır. Lale, Onura güvense de halasının gazıyla soluğu şirkette alır.  Asistanın tavırlarından rahatsız olan Lale şirkette çalışmaya başlar.

NO:309 58. BÖLÜM FRAGMANI

NO:309 dizisinin 58. bölüm fragmanı 57. bölümün ardından yayınlandı.

NO: 309 OYUNCULARI

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? (LALE YENİLMEZ SARIHAN)

Demet Özdemir 26 Şubat 1992 Kocaeli doğumludur. 24 yaşında olan Demet Özdemir balık burcudur. 3 çocuklu bir aileden olan ve en küçük çocuk olan Demet Özdemir annesi ve babasının ayrılması nedeniyle ablasıyla İstanbul'a taşınarak orada yaşamaya başlamıştır. Bengü'nün dans ekibinde yer alarak daha sonra Efes kızları kadrosunda dans etmeye başlayan Demet Özdemir Mustafa Sandal’ın Ateş Et ve Unut adlı klibinin çekimlerinde de yer almıştır. İlk televizyon denemesini 2013 yılında FOX TV'de yayınlanmış olan Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide Aylin karakterini canlandırarak sağlamıştır. Daha sonrasında Kurt Seyit ve Şura adlı dizide Alya karakterini canlandıran Demet Özdemir Tut Sözünü adlı sinema filminde ise Demet karakteri ile yer almıştır. Star TV ekranlarında yayınlanmış olan başrollerini Yusuf Çim ile paylaşmış olduğu Çilek Kokusu adlı dizide Aslı karakteri ile kendini iyice tanıtmıştır. Bengü'nün hodri meydan adlı şarkısının klibinde de yer alan Demet Özdemir bugünlerde No:309 adlı dizi ile ekranlarda. Demet Özdemir'in rol aldığı oyunlar; Sana Bir Sır Vereceğim, Kurt Seyit ve Şura, Çilek kokusu. Sinema filmi olarak da Tut Sözünü sinema filminde oynamıştır. Ayrıca Pegasus reklamlarında da yer alan Demet Özdemir başarılı oyuncu karakteriyle dikkatleri çekmiştir.

FURKAN PALALI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? (ONUR SARIHAN)

1986 Konya doğumlu Furkan Palalı Türkiye’nin jönleri içinde yer almaktadır. 2011 Best Model Of Turkey yarışmasında birinci olmuş ve  Best Model of world seçilerek Dünya yakışıklısı seçilmiştir. 2010 yılında tiyatro oyunları oynamış ve mankenlikten tiyatroya geçen oyunculardan değil oyunculuktan manken seçilen oyuncu şekilde adından söz ettirmiştir. Hacattepe üniversitesi jeoloji Mühendisliği bölümünden mezun olan Palalı, Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Kısa bir zaman basketbol oynayan ve Tofaş forması giyen Furkan, adını Küçük Sırlar dizisiyle duyurdu. ilk ekran macerasından sonra Hayat Devam Ediyor dizisine Giray karakteriyle girmiş ve oynamıştır. Son Yaz Balkanlar ve Aşk Emek İster dizileriyde ekranda görünen oyuncu dizileri pek tutmamış ve Kızılelma dizisinde Osman imtihan kazanadırdığı oyuncular arasında yer almıştır. Furkan Palalı No:309 dizisinde Demet Özdemir ile birlikte başrolü paylaşmaktadır.