NO:309 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde neler oldu? NO:309 56. bölüm özeti

FOX TV'nin sevilen dizisi NO:309 yaz aylarında macerasına hız kesmeden devam ediyor. Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı No:309'un 56. bölümü 12 Temmuz akşamı yayınlandı. 56. bölümün ardından 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu akıllara geldi. 57. bölüm fragmanı yayınlandı. NO:309 56. bölüm reyting sonuçları açıklandı. AB'de 2. olan dizi Total'de 1. olarak 56. yeni bölümüyle haftayı başarıyla kapattı. NO:309 57. bölümünde neler olacak? Son bölümde neler yaşandı? NO:309 57. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Temmuz'da yayınlanacak olan NO:309 57. son bölüm fragmanı izlemek ve ve detaylarını öğrenmek için istanbulgazetesi.com'u takip edin.

NO:309 56. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Onur’un uğraşları sonucu halaya ulaşılmıştır. Lale görüşmek istemese de arandığını öğrenen hala bu durumdan cesaret alıp gelir. Özellikle Songül bu durumdan hiç haz etmez. Geçmiş yılları telafi edeceğini söyleyen hala büyük bir pişmanlık içerisindedir. Nergis dışında herkes halaya temkinli davranırken, bu durumu öğrenen Betül hemen hala ile tanışmaya ve onunla yakın olmaya karar verir.

NO:309 57. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

NO:309'un 57. bölümünde uzun uğraşlar sonrası bulunan hala, ortalığı karıştırmaya devam edecektir. Halanın paraya ihtiyacı olduğunu duyan Songül,  bu konuda Lale'yi uyarır. Onur'un asistanını kıskanan Lale bu konuda haklı çıkar ve Onur'un asistanı olmaya karar verir. Lale, asistanlığn görüldüğü kadar kolay olmadığını anlayacaktır...

NO: 309 OYUNCULARI

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? (LALE YENİLMEZ SARIHAN)

Demet Özdemir 26 Şubat 1992 Kocaeli doğumludur. 24 yaşında olan Demet Özdemir balık burcudur. 3 çocuklu bir aileden olan ve en küçük çocuk olan Demet Özdemir annesi ve babasının ayrılması nedeniyle ablasıyla İstanbul'a taşınarak orada yaşamaya başlamıştır. Bengü'nün dans ekibinde yer alarak daha sonra Efes kızları kadrosunda dans etmeye başlayan Demet Özdemir Mustafa Sandal’ın Ateş Et ve Unut adlı klibinin çekimlerinde de yer almıştır. İlk televizyon denemesini 2013 yılında FOX TV'de yayınlanmış olan Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide Aylin karakterini canlandırarak sağlamıştır. Daha sonrasında Kurt Seyit ve Şura adlı dizide Alya karakterini canlandıran Demet Özdemir Tut Sözünü adlı sinema filminde ise Demet karakteri ile yer almıştır. Star TV ekranlarında yayınlanmış olan başrollerini Yusuf Çim ile paylaşmış olduğu Çilek Kokusu adlı dizide Aslı karakteri ile kendini iyice tanıtmıştır. Bengü'nün hodri meydan adlı şarkısının klibinde de yer alan Demet Özdemir bugünlerde No:309 adlı dizi ile ekranlarda. Demet Özdemir'in rol aldığı oyunlar; Sana Bir Sır Vereceğim, Kurt Seyit ve Şura, Çilek kokusu. Sinema filmi olarak da Tut Sözünü sinema filminde oynamıştır. Ayrıca Pegasus reklamlarında da yer alan Demet Özdemir başarılı oyuncu karakteriyle dikkatleri çekmiştir.

FURKAN PALALI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? (ONUR SARIHAN)

1986 Konya doğumlu Furkan Palalı Türkiye’nin jönleri içinde yer almaktadır. 2011 Best Model Of Turkey yarışmasında birinci olmuş ve  Best Model of world seçilerek Dünya yakışıklısı seçilmiştir. 2010 yılında tiyatro oyunları oynamış ve mankenlikten tiyatroya geçen oyunculardan değil oyunculuktan manken seçilen oyuncu şekilde adından söz ettirmiştir. Hacattepe üniversitesi jeoloji Mühendisliği bölümünden mezun olan Palalı, Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Kısa bir zaman basketbol oynayan ve Tofaş forması giyen Furkan, adını Küçük Sırlar dizisiyle duyurdu. ilk ekran macerasından sonra Hayat Devam Ediyor dizisine Giray karakteriyle girmiş ve oynamıştır. Son Yaz Balkanlar ve Aşk Emek İster dizileriyde ekranda görünen oyuncu dizileri pek tutmamış ve Kızılelma dizisinde Osman imtihan kazanadırdığı oyuncular arasında yer almıştır. Furkan Palalı No:309 dizisinde Demet Özdemir ile birlikte başrolü paylaşmaktadır.

SUMRU YAVRUCUK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? (SONGÜL ŞEN)

Sumru Yavrucuk 1961 Ankara doğumludur. Sinema, tiyatro, yönetmen, dizi oyuncusu olarak görev alan Sumru Yavrucuk İstanbul Belediye Konservatuarı şan ve tiyatro bölümünde okumuştur. Daha sonrasında Ankara Devlet Konservatuarı'nda özel statü öğrencisi olarak yer alan Sumru Yavrucuk 55 yaşındadır.

Sumru Yavrucuk’un rol aldığı tiyatro oyunları: Kimsenin ölmediği bir günün ertesiydi, Shirley, Yalnız Kadın, Fay hattı, Bahar noktası, Leenanen’in güzellik kraliçesi, Kadınlardan konuşalım, Abdülcambaz, Olmayan kadın, Macbeth, Altı kişi yazarını arıyor, Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz, Yedi Kocalı Hürmüz, Tohum ve toprak, Amedeus, Toprağı bol olsun, Lisistrata, İlk yıllar, Gılgamış ve Kırmızı pabuçlar.

Sumru Yavrucuk’un oynadığı sinema filmleri: Patroniçe, Tamam mıyız, Sır, Halk düşmanı, İş, Yer çekimli aşklar, Çıplak, Seni seviyorum Rosa ve Yorum yok.

Sumru Yavrucuk’un oynadığı diziler: Acil Aşk aranıyor, No:309, Ağır Roman, Yeni Dünya, Fatmagül'ün Suçu Ne, Sevgili Dünürüm, Bahar Dalları, Yabancı Damat, Mars kapıdan baktırır, Parça pinçik, Bizim otel, Dostlar Pasajı, Tutkular, Ayaşlı ve Kiracıları  ve Önce Canan.

Sumru Yavrucuk aldığı ödüller: 1984 yılında umut veren oyuncu Gılgamış oyunuyla,1985 Barcelona dünya ikinci pandomim Festivali en iyi yönetmen kurban oyunuyla, 1986 Türkiye sağır dilsizler mim Festivali en iyi yönetmen Susuz Yaz filmiyle, 1988 1994-1997 Avni Dilligil en iyi kadın oyuncu ödülü 1991 Altın Portakal Seni seviyorum Rosa rolüyle,1992 altınkoza Seni seviyorum Rosa filmiyle, birinci Afife tiyatro ödülleri 1997 yılında yılın en başarılı müzikal ya da komedi kadın oyuncusu kadınlardan konuşalım oyunuyla, beşinci Afife tiyatro ödülleri 2001 yılında yılın en başarılı kadın oyuncusu Leenenin’in güzellik kraliçesi tiyatro oyunuyla, iletişim fakülteleri zirvedekiler ödülleri 2001 en iyi kadın tiyatro oyuncusu ödülü Leenenin’in güzellik kraliçesi rolüyle, tiyatro eleştirmenleri Birliği ödülleri 2012-2013 yılının en başarılı kadın oyuncusu ödülü kimsenin ölmediği bir günün ertesiydi tiyatro oyunuyla, 17. Afife tiyatro ödülleri 2013 yılın en başarılı kadın oyuncusu kimsenin ölmediği bir günün ertesiydi tiyatro oyunuyla, birinci yeni tiyatro dergisi emek ve başarı ödülleri 2013 yılında yılın kadın oyuncusu ödülü kimsenin ölmediği bir günün ertesiydi tiyatro oyunuyla almıştır.