Evlenip Adana'ya yerleştikten sonra ekranlardan uzaklaşan ancak sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen Yeliz Yeşilmen, sessizliğini Posta'dan Canan Danyıldız'a bozdu. Güzel oyuncu hayatı hakkında merak edilenleri anlattı. Yeliz Yeşilmen eşi, namaz fotoğrafı ve sosyal medya paylaşımları ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Yeşilmen, paylaştığı namaz fotoğrafıyla ilgili, “İçimden geldi, kızımla namaz kıldık. Sonra da fotoğrafı çektirdim koydum” dedi.

EVLENİNCE SAKİN BİR HAYATI SEÇTİM

Evlenip Adana’da müstakil bir eve yerleştim ve sakin bir hayatı seçtim. Bu hayatımı sosyal medyada paylaşınca daha büyük ilgi gördüm. Evde hamur açınca, benim de doğal, namusuna düşkün iyi bir anne olduğumu gördüler. Kızım Asya’ya sürpriz bir hamilelik yaşadım. Hamile kalınca evlendik. Ali sahneyi istedi. TV’ye bir şey demedi. Sonra da vaktim olmadı derken Birbey dünyaya geldi.

HAMİLE KALMASAYDIM, İMAM NİKAHIYLA DEVAM EDERDİM

En iyi yaptığım şey, annelik. Bütün hayatım bitti. Anne olduktan sonra ‘sen’ kavramı bitiyor. Evlilikten korkuyordum. Ailemden istemişti, imam nikahım vardı. Doğru kadın olacağımı Ali benden evvel fark etmiş. Aradaki yaş farkını (18) hiç hissetmiyoruz. O benim gezmeme tozmama bir şey demiyor, ben onun ağır ortamına karışmıyorum. Birbirimizi tamamladık. Ağır adam severim. O gördü, aşık oldu, sahiplendi.

REİS ODUR AMA SON SÖZÜ BEN SÖYLERİM 

Erkeğine hizmet eden bir kadınım. Osmanlı erkeği gibi suyunu bile getiririm. Reis odur ama son sözü ben söylerim, asıl patron benim. Hâlâ beni şımartacak diye korkuyor.

KOCAMIN PARASINI ÇATIR ÇATIR YİYORUM

Kocamın parasını ben yemeyeceğim de kim yiyecek, pardon? Tabii ki de çatır çatır yiyeceğim. Zirvenin en top noktasındaydım. Her şeyi bıraktım, gençliğimi güzelliğimi, vücudumu feda ettim. E, yerim tabii! O mu benim paramı yiyecek? Her kadın kocasının parasını yiyecek. Evlilik sözleşmesi yok. Ben yapmam. Para pul hesabı varsa, baştan yanlış. Yapılacaksa, her iki taraf da yapmalı.