Daha önce 'Ayrılmadık, boşanmıyoruz' pozları veren Murat Dalkılıç ve Merve Boloğur çiftinin ilişkilerinde sular durulmuyor. Evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddialarını her fırsatta yalanlayan Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur cephesinden kötü haber geldi. İlişkilerinin akıbeti papatya falına dönen ünlü çift, kesin olarak boşanma kararı aldı.

ARKADAŞI İLE MAVİ TURDA

Ayrılık kararını yaz sezonunu kapatıp İstanbul'a döndükleri zaman açıklamayı planladıkları öğrenilen ikiliden Murat Dalkılıç, önceki gün Çeşme konser verdi. Yakın arkadaşı Dilara Öztunç ile mavi tura çıkan Merve Boluğur, eşini izlemeye gitmedi. Murat Dalkılıç'ın sahnede olduğu dakikalarda güzel oyuncu tekneden fotoğraflar paylaşarak popçuya adeta nispet yaptı. Kankası Dilara Öztunç'la kiraladıkları lüks tekneyle Ege'de koyları gezen Merve Boluğur'un neşeli hali evliliğin çok önce bittiği şeklinde yorumlandı. 

MURAT DALKILIÇ'I İCRADAN DEPOZİTO KURTARDI

Merve Boloğur ile evlendikten sonra Beykoz Acarkent’teki evinden taşınarak aynı sitede başka bir eve geçen Murat Dalkılıç, 4 aylık kira bedeli 20 bin doları ödemediği gerekçesiyle icraya verildi. Sözleşmede belirtilen süre dolmadan önce evini tahliye eden popçuyu mahkeme haklı buldu. Mahkeme, Dalkılıç'ın depozito bedelini geri almadığı için kira borcunun kalmadığı gerekçesiyle davayı reddetti. Murat Dalkılıç, partilere meraklı Eser Yenenler ile geçen hafta Çeşme'de görüntülenmişti. Yanlarında iki güzel kadın vardı. 'Eser, Murat Boz'dan sonra Murat Dalkılıç'ı da yoldan çıkartmış' diyenler olmuştu.