Meryem 4. yeni bölüm fragmanı yayında! Meryem 16 Ağuatos reyting

Yayınlanan iki bölümüyle seyirciyi kendisine bağlayan dizi Meryem, dün akşam heyecanla beklenen 3. bölümü ile ekranlara geldi. İkinci bölümü ile reyting rekorları kırarak zirveye yerleşen Meryem dün akşam nasıl bir performans sergiled? Savaş gerçekleri öğrenmek için Meryem'i kaçırdı fakat gerçekleri öğrenebildi mi? Oktay bu durum karşısında neler yaptı? Meryem 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı işte son bölümde olanlar...

MERYEM 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Meryem 4. bölüm fragmanı Meryem 3. bölüm sonrasında yayınlandı. Yangında kendisini kurtaranın Savaş olduğunu öğrenen Meryem, Oktay'a bunun hesabını sordu. Meryem 4. bölümde neler olacak?

MERYEM 3. BÖLÜM ÖZETİ

Savaş ateşlerin içinden Meryem’i kurtarır. Meryem, baygın halde onu kurtaranın Oktay olduğunu zanneder. Bu durum Oktay’ın işine gelecektir. Hastanede gözünü açan Meryem, Savaş’tan şikayetçi olmaz ama Oktay’ın baskılarına dayanamayıp Savaş için uzaklaştırma kararı çıkarttırır. Turan’ın, Meryem’in yakını olduğunu öğrenen Savaş, bu işte babasının parmağı olduğunu anlar. Meryem’den sorularının cevaplarını alana kadar peşini bırakmayacaktır. Meryem’in ağzından laf alamayan Savaş, Meryem’i kaçırır. Oktay deliye döner. Sırrının açığa çıkacağını düşünen Oktay, her şeyi yapabilecek durumdadır.