Geçtiğimiz sene Kıvanç Tatlıtuğ için yazılan Siyah Beyaz isimli dizi, İbrahim Çelikkol ile anlaşma sağlanmasıyla birlikte Çelikkol'a kısmet oldu. Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon'un kaleme aldığı dizinin adı Sana Kalbimi Verdim olarak değiştirildi. Son olarak Kördüğüm dizisinde başrol olarak ekranlara gelen İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ile başrolü paylaşmştı.

BİRCE AKALAY EŞLİK EDECEK

Kanal D'nin yeni yayın döneminde ekrana gelecek iddialı dizisiyle anlaşma aşamasında olan İbrahim Çelikkol, dün imzayı attı. D Yapım'ın çekeceği diziyi Yasin Uslu yönetecek. Geçmişi yüzünden çok katı olan bir adamın tanıştığı melek ruhlu bir kadın sayesinde yaşadığı dönüşümü anlatan "Sana Kalbimi Verdim"de Birce Akalay da başrol oynayacak. Akalay, son olarak Star TV'de seyirciyle buluşan "Hayat Bazen Tatlıdır" dizisinde rol almıştı. (Medyatava)

İBRAHİM ÇELİKKOL KİMDİR?

İbrahim Çelikkol 14 Şubat 1982 yılında İzmit Kocaeli’inde doğdu. Yakışıklı oyuncu kariyerine profesyonel model olarak başladı. Daha sonra boyunun da uygun olması nedeni ile (1.87) yine profesyonel olarak basketbol ile ilgilendi. Lig maçlarında oynadı ve genç milli bir basketbolcu olmasına rağmen onu da bitti. Basketbol macerası da bitince oyunculuğa yöneldi. Oyunculukla ilgili eğitimler almaya başladı. Bu sırada Çelikkol Osman Sınav ile tanıştı ve bu tanışma hayatının dönüm noktası oldu.

İlk oyunculuk deneyimini 2008 yılında Osman Sınav’ın çektiği 'Pars Narkoterör' adlı dizide Baş komiser Şamil karakterini canlandırarak başrol oynadı. 19 şubat 2009 yılında TRT 1’de yayınlanan 'M.A.T.' adlı dizide oynadı. 2010 yılında Fox’da yayınlanan 'Keskin Bıçak' adlı dizide Mithat adlı karakteri canlandırdı. Yine aynı yıl Show TV’de yayınlanan 'Karadağlar' adlı dizide rol aldı. 2012 yılında ise ilk sinema filmi deneyimini yaşadı. 'Fetih 1453' adlı sinema filminde Ulubatlı Hasan karakterini canlandırdı. 2011 yılında Star Tv’de yayınlanan ve büyük beğeni toplayan 'İffet' adlı dizide Cemil karakterini canlandırdı. 2013 yılında yine çok izlenen bir dizi olan ve Kanal D’de yayınlanan 'Merhamet' adlı dizide rol aldı. 2014 yılında ise 'Sadece Sen' adlı sinema filminde Belçim Bilgin ile başrolleri paylaştı.