Kalp Atışı 8. bölüm Oğuz'dan büyük Eylül çıkışı

Sevilen dizi Kalp Atışı bu hafta heyecana yeni bölümü ile devam ediyor. Kalp Atışı 8. bölüm saat 20:00'de izleyenlerle buluşuyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Yeni bölümde izleyiciyi neler bekliyor? Önceki bölümde Ali Asaf'ın teklifini kabul eden Eylül bu sefer de Oğuz'dan teklif alacak ve bu Eylül'ü büyük şoka uğratacak. Ali Asaf ve Eylül'ün romantik sahneleri bu bölüme damg vuracağa benziyor! İşte Kalp Atışı 8. bölüm özeti ve fragmanı

8. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Oğuz, Bahar’dan aldığı kötü haber karşısında oldukça üzülürken anne ve babasının yoğun bakımda olduğunu öğrenecek. Koşarak tedavi odasına giden Oğuz, anne ve babasının sağlık durumlarını kontrol etmeye çalışacak. Hastane içerisinde yaşanan paniğin devam edeceği bölümde sağlık problemi yaşayan kişiler yine genç doktorlar tarafından tedavi edilecek. Yaşadığı bütün sorunlara rağmen Eylül’e bir itirafta bulunmaya karar veren Oğuz, hastane bahçesinde onunla konuşmak istediğini söyleyecek. “Ali Asaf’tan herhangi bir teklif gelene kadar ben de bu savaşın içerisindeyim” diyen Oğuz, Eylül’e aşık olduğunu itiraf edecek. Öte yandan Ali Hoca’nın teklifini çoktan kabul eden Eylül kendisine hazırlanan sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyecek.

Sahilde hazırlanan masanın ardından Ali Asaf’ın söylediği sözler de ikilinin yakınlaşmasına neden olacak. “Biz sevgili değiliz, bir sırılsıklam aşığız” diyen Ali Hoca, Eylül’ü öpmek için hamle yapacak. İkilinin birlikteliklerinden habersiz olan Oğuz ise bir yandan da anne ve babasının sağlık durumuna üzülecek. Üzerine gelen baskılardan artan Sinan Hoca ise Eylül ve Ali’ye karşı yeni bir hamle yapmak için harekete geçecek.

KALP ATIŞI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mehmet’in geçirdiği büyük motosiklet kazası Eylül’ü çok üzer. Ali Asaf kazanın ardından gerekli tüm müdahaleyi yaparken, tedaviye Sinan’ın karışması olayları çığırından çıkarır. Bahar’ın geçirdiği kötü olay sonrası gösterdiği büyük değişim hem Hastane hem de Ali Asaf tarafından olumlu karşılanır. 

Süleyman ve Sinan’ın, Ziyanur ile gerginliği de oldukça tehlikeli restleşmelere varmıştır. Eylül, hastanede karşılaşmalarının ardından, geçmişine gömdüğü babasının, tekrar hayatına girmek istemesinden oldukça rahatsız olur. Ali Asaf’ın sporcu bir hastası için, hastanede ilk kez gerçekleştireceği uyanık beyin ameliyatı, herkeste büyük ilgi uyandırır. Esma’nın Eylül için hazırladığı sürpriz gece ise, Ali Asaf’ın Eylül’e çocukluğunu hediye etmesi için müthiş bir fırsattır. İkisi arasında ki yakınlaşma Oğuz’un canını sıkarken, Ali Asaf ve Eylül bir ilki yaşarlar.