Kalp Atışı 8. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak

Başrollerini Öykü Karayel ve Gökhan Alkan'ın paylaştığı dizi Kalp Atışı'nda geçen hafta heyecan doruğa çıktı. Kalp Atışı 7. bölüm ile 11 Ağustos akşamı sevenleriyle buluştu. 4 Ağustos'ta yayınlanan 6. bölüm ile reyting oranlarında AB'de zirveye yerleşen dizi totalde 2. olarak iyi bir sonuç elde etmişti. Geçen hafta yayınlanan 7. bölüm ile yine aynı başarıyı yakalayan Kalp Atışı'nda son bölümde Mehmet'in geçirdiği kaza sonrası neler oldu? Eylül, babasıyla yıllar sonra tekrar karşılaşınca neler hissetti? Ali Asaf ile Eylül arasında neler oldu? Kalp Atışı 7. bölüm izlemek için heyecanla bekleyen izleyici Kalp Atışı 8. bölümde ne gibi gelişmeler olacağını merak ediyordu. Kalp Atışı 8. bölüm fragmanı yayınlandı! Kalp Atışı 7. bölüm izlemek ve Kalp Atışı 8. yeni bölümde neler olacağını öğrenmek için istanbulgazetesi.com.tr'yi takip etmeyi unutmayın. 

KALP ATIŞI 8. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kalp Atışı 8. bölüm fragmanı yayınlandı. 

Kalp Atışı 8. bölümde Eylül ve Ali Asaf artık birbirlerine daha yakındır. Ancak bu yakınlık Selim ve Oğuz'un hiç hoşuna gitmemiştir.

KALP ATIŞI 7. BÖLÜM ÖZETİ

Kalp Atışı'nın 7. bölümünde; Mehmet’in geçirdiği büyük motosiklet kazası Eylül’ü çok üzer. Ali Asaf kazanın ardından gerekli tüm müdahaleyi yaparken, tedaviye Sinan’ın karışması olayları çığırından çıkarır. Bahar’ın geçirdiği kötü olay sonrası gösterdiği büyük değişim hem hastane hem de Ali Asaf tarafından olumlu karşılanır. Süleyman ve Sinan’ın, Ziyanur ile gerginliği de oldukça tehlikeli restleşmelere varmıştır. Eylül, hastanede karşılaşmalarının ardından, geçmişine gömdüğü babasının, tekrar hayatına girmek istemesinden oldukça rahatsız olur. Ali Asaf’ın sporcu bir hastası için, hastanede ilk kez gerçekleştireceği uyanık beyin ameliyatı, herkeste büyük ilgi uyandırır. Esma’nın Eylül için hazırladığı sürpriz gece ise, Ali Asaf’ın Eylül’e çocukluğunu hediye etmesi için müthiş bir fırsattır. İkisi arasında ki yakınlaşma Oğuz’un canını sıkarken, Ali Asaf ve Eylül bir ilki yaşarlar.

KALP ATIŞI ALİ ASAF KİMDİR? (GÖKHAN ALKAN)

Gökhan Alkan 8 Aralık 1987'de İstanbul'da doğmuştur. 1.88 boyunda ve 85 kilo ağırlığında olan yakışıklı oyuncu, göçmen bir ailenin oğludur. Lise ve üniversite yıllarında aktif olarak tiyatro ile ilgilenen Alkan, Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri öğretmenliği lisans ve Anadolu Üniversitesi dış ticaret pazarlama ön lisans bölümlerinden mezun olmuştur. Gökhan Alkan, Müjdat Gezen tiyatrosunda 2 sezon boyunca oynamıştır. Şan ve solfej eğitimleri de alan Alkan, şiir ve gütfe çalışmaları da yapmıştır. Reklam oyunlarında da seslendirme deneyimi olan Alkan çok yönlü bir oyuncudur. Gökhan Alkan birçok dizide rol almış olsa da yıldızını parlatan FOX TV ekranlarında yayınlanan Kocamın Ailesi dizisi oldu. Ardından Seviyor Sevmiyor dizisinde başrol olarak Zeynep Çamcı ile birlikte rol alan Alkan, bugünlerde SHOW TV ekranlarında yayınlanan Kalp Atışı dizisinde rol almaktadır.

Gökhan Alkan'ın oynadığı diziler:: Muhteşem Yüzyıl, Her Şey Yolunda, Gurbette Aşk, Bir Yastıkta, Kocamın Ailesi ve Seviyor Sevmiyor.
Gökhan Alkan'ın yer aldığı filmler: Defne'nin Bir Mevsimi ve Organik Aşk Hikayeleri.
Gökhan Alkan'ın rol aldığı tiyatro oyunları: Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Mustafa'm Kemal'im, Oscar ve İstanbul ve Aşk.

Gökhan Alkan özel hayatıyla pek gündeme gelmese de bir dönem Kocamın Ailesi dizisindeki rol arkadaşı Seray Kaya ile birlikte olduğu biliniyor. Şu an ise sevgilisi olup olmadığı bilinmiyor.