Kalp Atışı 5. yeni bölüm fragmanı ve Kalp Atışı oyuncuları

Yaz aylarının sevilen dizisi olmaya aday olan ve izleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan Kalp Atışı'nda 4. bölümde neler olacağı merakla bekleniyordu. Başrollerinde Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'in yer aldığı dizi, Cuma akşamlarının sevilen yaz dizisi olacak gibi görünüyor. Gökhan Alkan'ın Ali Asaf ve Öykü Karayel'in Eylül karakterine başarıyla hayat verdiği dizi Kalp Atışı 4. yeni bölüm izleyiciler tarafından heyecanla beklendi. Peki Kalp Atışı 4. bölümünde neler oldu? Kalp Atışı oyuncuları kimler? Kalp Atışı 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gökhan Alkan kimdir? Öykü Karayel kimdir? Kalp Atışı 5. yeni bölüm fragmanı izlemek için bizi takip edin.

KALP ATIŞI 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eylül’ün yaşadığı tehlikeli gece Ali Asaf’ı hayallerini gerçekleştirmek için hızlandırırken, Mehmet’in hastanede ansızın ortaya çıkışı ikisi için de büyük sürpriz olacaktır. Ali Asaf, o gece Oğuz’u Eylül’ü yeterince korumamakla suçlarken, Eylül ikisini de bu konuda yanlış düşündükleri konusunda uyarır. Bahar, istemeden babasının ve dedesinin kar amaçlı planlarını baltalarken, düşüncesiz tutumuyla da bir hasta yakını ile büyük bir problem yaşar. Hastanede acile getirilen kadının , terk edilen bebeği başta Alp olmak üzere herkes için etkileyici ve üzücü bir hikayeye dönüşür. Aynı zamana denk gelen ve  hastane için geleneksel sayılan “hamsi akını” ise, Karadenizli iki aile arasında yaşanan hem çatışmayı, hem de büyük aşkı gözler önüne serer. Bu aşk hikayesinin etkileyici sonu; Ali Asaf’ın artık daha fazla kaybedecek zamanı olmadığını bir kez daha anlamasına sebep olur. “Hayat yaşamaya değer… Kimse bunun için geç kalmamalıdır...”

KALP ATIŞI GEÇEN HAFTA BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eylül, büyükannesinin ameliyat raporlarına ulaşıyor! Eylül ve Ali Asaf arasındaki karşı konulamaz çekim, onları izleyen Oğuz ve Selim’in canını sıkmaktadır. Oğuz’un bu tedirginliğini fark eden Bahar, Eylül ve Ali Asaf’ın arasını bozmak için bu sefer de bu kozu oynamayı dener. Eylül’ün acilden kaçan bir hastaya, soğukkanlılıkla gerçekleştirdiği sıradışı müdahale hastanede büyük yankı uyandırır. Ali Asaf’ın yıllar önce Eylül’ü kaybetme pişmanlığıyla, eline geçen her fırsatta kendisine destek çıkması, ikili arasında gerginliğe sebep olur. Mucizevi hayata tutunmaların yaşandığı hastanede, Sinan’ın kirli oyunlarından habersiz, büyükannesinin ameliyat raporlarına ulaşan Eylül’e, gerçeğe bulması için Ali Asaf’ın yardımı gerekmektedir. Üstelik sadece bunun için değil, hayatta kalabilmesi için de. Hastalarına mucizeler yaratan Eylül ve Ali Asaf’ın, bu sefer de kendi sevdiklerini gözlerinin önünde kaybetmemek için mucizeye ihtiyaçları vardır...

KALP ATIŞI OYUNCULARI

GÖKHAN ALKAN KİMDİR? NERELİ, BOYU, DİZİLERİ VE SEVGİLİSİ

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi haline gelen Gökhan Alkan, bu yaz döneminde Kore dizisi 'Doctors'ın uyarlaması olan Kalp Atışı dizisiyle gündemde. Yakışıklı oyuncu, Öykü Karayel ile birlikte başrolü paylaştığı dizide Ali Asaf karakterine hayat veriyor. Daha önce Kocamın Ailesi ve Seviyor Sevmiyor dizileriyle ekranlara gelen ve yıldızını parlatan yakışıklı oyuncunun hayatı merak ediliyor. Gökhan Alkan kimdir? Nereli olduğu ve boyu da merak edilen oyuncu Gökhan Alkan'ın sevgilisi var mı? Gökhan Alkan 8 Aralık 1987'de İstanbul'da doğmuştur. 1.88 boyunda ve 85 kilo ağırlığında olan yakışıklı oyuncu, göçmen bir ailenin oğludur. Lise ve üniversite yıllarında aktif olarak tiyatro ile ilgilenen Alkan, Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri öğretmenliği lisans ve Anadolu Üniversitesi dış ticaret pazarlama ön lisans bölümlerinden mezun olmuştur. 

Gökhan Alkan, Müjdat Gezen tiyatrosunda 2 sezon boyunca oynamıştır. Şan ve solfej eğitimleri de alan Alkan, şiir ve gütfe çalışmaları da yapmıştır. Reklam oyunlarında da seslendirme deneyimi olan Alkan çok yönlü bir oyuncudur. Gökhan Alkan birçok dizide rol almış olsa da yıldızını parlatan FOX TV ekranlarında yayınlanan Kocamın Ailesi dizisi oldu. Ardından Seviyor Sevmiyor dizisinde başrol olarak Zeynep Çamcı ile birlikte rol alan Alkan, bugünlerde SHOW TV ekranlarında yayınlanan Kalp Atışı dizisinde rol almaktadır.

Gökhan Alkan'ın oynadığı diziler:: Muhteşem Yüzyıl, Her Şey Yolunda, Gurbette Aşk, Bir Yastıkta, Kocamın Ailesi ve Seviyor Sevmiyor.
Gökhan Alkan'ın yer aldığı filmler: Defne'nin Bir Mevsimi ve Organik Aşk Hikayeleri.
Gökhan Alkan'ın rol aldığı tiyatro oyunları: Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Mustafa'm Kemal'im, Oscar ve İstanbul ve Aşk.

Gökhan Alkan özel hayatıyla pek gündeme gelmese de bir dönem Kocamın Ailesi dizisindeki rol arkadaşı Seray Kaya ile birlikte olduğu biliniyor. Şu an ise sevgilisi olup olmadığı bilinmiyor.

ÖYKÜ KARAYEL KİMDİR?

1990 doğumlu oyuncu Öykü Karayel, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Üniversitenin son yılında Tiyatro Krek’te, Berkun Oya’nın yazıp yönettiği ‘Güzel Şeyler Bizim Tarafta’ oyunundaki performansıyla başarılı bir çıkış yakalayarak Türkiye Tiyatro Eleştirmenleri Birliği’nden ve Sadri Alışık Sinema Tiyatro Ödülleri’nden ödülle döndü. Karayel, televizyon izleyicisinin karşısına ilk defa ‘Kuzey Güney’ dizisiyle çıktı.  2014 yılında Tiyatro İn tarafından sahnelenen ‘Katil Joe’ oyununda rol alan Karayel, 2015 yılında ‘Kara Para Aşk’, ardından da ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’in ilk sezonunda Dilruba karakteriyle yeniden televizyon izleyicileriyle buluştu. Zeki Demirkubuz imzalı ‘Bulantı’, sonrasında Savaşın insanların kaderleri üzerindeki etkilerini anlatan ‘Toz Pelin Esmer’in son filmi ‘İşe Yarar Bir Şey’ ile beyazperdede adından söz ettiren Karayel, Show TV’nin yeni dizisi ‘Kalp Atışı’nda genç beyin cerrahı Eylül karakterini canlandıracak.