Göltürkbükü Mahallesi’ndeki Çilek Beach Club’a geçen 30 Temmuz’da saat 03.00 sıralarında gelen bir kişi, iddiaya göre önce Sess Beach Club’ı sordu. Hemen yan taraf olduğunu öğrenince de o tarafa yöneldikten sonra belindeki çifte tabancayı çıkarttı, rastgele ateş etmeye başladı.Yaklaşık 400 kişinin eğlendiği her iki beach club’ta büyük panik yaşandı. Saldırıda vurulan Sess Beach Club’ta komi olarak çalışan 21 yaşındaki Furkan Say öldü. Aynı yerdeki garson 28 yaşındaki Nesibi Günenç ile Çilek Beach Club’ta çalışan garson 29 yaşındaki Yasin Kaya ve müşterilerden sunucu Jess Molho’nun eşi Zeynep Molho ile 24 yaşındaki M.K.yaralandı.

KAÇAN SALDIRGAN ARANIYOR

Kaçan saldırgan ve ona yardım eden kişinin yakalanması için çalışmalar sürerken, hastanede tedavi gören 4 yaralıdan 3’ü daha önce taburcu edildi. Bodrumda özel hastanede tedavi gören Zeynep Molho da bugün taburcu edildi.

'OLAYIN ŞOKUNU ATLATTI'

Sırtına isabet eden ve kaburgasını kırıp, vücudunda kalan kurşun ameliyatla çıkarılan Zeynep Molho’nun sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen eşi Jess Molho,"Kalıcı bir rahatsızlığı yok, ancak bir süre Bodrum’da dinlenmesi gerekiyor, olayın şokunu atlattı. Şu anda kendisi açıklama yapmak istemiyor. İlgi gösteren herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Saldırıda yaralanan diğer 3 yaralı da tedavilerinin ardından taburcu edilmişti.