İki Yalancı 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2. son bölüm özeti

İki Yalancı 2. bölüm fragmanları yayınlandı. Serkan ve Duygu'nun aşk macerasını anlatacak olan yaz dizisi İki Yalancı, yeni bölümüyle merakla bekleniyor. Tatlı yalanlarla başlayan ve aynı şekilde devam eden hikayede neler olacak? Duygu ve Serkan'ın tekne gezintisi nasıl sonlanacak? 17 Temmuz'da yayınlanacak olan 2. bölüm fragmanı sizlerle. Peki 2. son bölümde neler olacak? İki Yalancı 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İki Yalancı son bölüm izlemek, fragmanları takip etmek için bizden ayrılmayın.

İKİ YALANCI İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Serkan ve Cenk çalıştıkları tamirhaneden kovulunca, Bodrum’a arkadaşları Naci’nin yanına giderler. Bodrum gecelerine eğlenmek için çıktıklarında Duygu ile tanışan Serkan; Cenk ve Naci’nin uydurduğu yalanlar sonucunda kendini bir iş adamı olarak tanıtır. Aynı zamanda Duygu da arkadaşı Burcu’nun söylediği yalanlara ortak olmak zorunda kalır. Kendilerini bir dizi yalanın içinde bulan ikili gönüllerine düşecek sevdadan habersizdirler.

İKİ YALANCI 2. SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Aşk, bacayı sardı! Duygu ve Serkan arasında yalanlarla başlayan hikayede ikili birbirlerine kayıtsız kalmıyor. Duygu, Serkan'ı ve Serkan'da, Duygu'yu düşünmeden bir gün geçirmiyor. En yakın arkadaşları da ikiliyi destekleyince sadece birbirlerine itiraf etmeleri kalıyor; fakat, önlerinde yalanlarla döşedikleri hayatları büyük engel oluşturuyor! Naci ve Cenk ise, Burcu'yu etkilemenin derdine düşüyor. 

İKİ YALANCI OYUNCULAR KİMLER

KEREMCEM KİMDİR? KEREMCEM KAÇ YAŞINDA? (SERKAN)

Keremcem Dürük 28 Aralık 1977'de Milas'ta doğmuştur. Sevilen oyuncu 1.82 boyunda ve 74 kilodadır. Lise yıllarında müzikle tanışmış ve ilk bestesini 1996 yılında tamamlamıştır. Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olan Keremcem kısa bir süre Seda Güven ile evli kalmıştır.  Hayat Benim dizisinde başrolde yer alarak gönüllere taht kurmuştur.

YAĞMUR TANRISEVSİN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? (DUYGU)

Adını Emre Kınay, Kerem Bürsin ve Hande Doğandemir ile birlikte rol aldığı Güneşi Beklerken dizisiyle duyuran oyuncu 25 Ağustos 1990 doğumlu. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde eğitimini tamamlayan Tanrısevsin 2011 yılında Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy ve Vahise Gördüm'ün başrollerini paylaştığı "Adını Feriha Koydum Koydum" adlı dizide rol alarak oyunculuk hayatına başlamıştır. Tanrısevsin son olarak Mayıs Kraliçesi dizisinde başrol oynamış fakat dizisi uzun sürmemişti. Yağmur Tanrısevsin şu sıralar Oğuzhan Koç'la yaşadığı aşkla gündemde.