'Sahte tık' tartışmasının ardından bu kez dünya listelerinin gerçekleri yansıtmadığını savunan Hande Yener'in eleştiri oklarında dünya starı olacağını iddia eden Aleyna Tilki vardı. Daha önce Youtube'daki sahte tıklanmalar için rekabet kuruluna şikâyette bulunan Hande Yener, bu kez 'dünya listelerine girdim' diyenleri eleştiri radarına aldı.

ALEYNA TİLKİ'Yİ İMA EDEREK SERT KONUŞTU

Başarısı Türkiye sınırını aşan Tarkan için 'Megastar'dan korkum yok' diyerek iddiasını gözler önüne sunan Yener, bu kez 'Sen Olsan Bari' şarkısıyla 'dünya listelerinde ilk 10'a giren Aleyna Tilki'yi ima ederek sert konuştu.Bu sahte tıklanmaları yapanların birer ezik olduğunu savunan Yener konuşulacak şu açıklamayı yaptı:

HERKESİ SALAK YERİNE KOYUYORLAR

"Youtube'da sahte tık yapılmaması için rekabet kuruluna şikâyette bulunduk! Şimdi de yurtdışından sahte tıka devam ediyorlar! Sizi, bizi herkesi salak yerine koyup! Sonra da unuttururlar sanıyorlar! Bu yüzden zaten o listeler artık Youtube oranlarına göre yapılmıyor.Radyolar uyandı da çok şükür! Yurtdışından komisyon ödeyerek yaptırıyorlar! Legal gibi görünüyor ama illegal aslında.(AKŞAM)