Türkiye'nin televizyonculuk alanında öncü isimlerinden olan Acun Ilıcalı'nın ortağı ve yakın arkadaşı olan Esat Yontunç, Hande Gülşen ile nişanlandı. Evlilik yolunda ilerleyen ilişkinin bu güzel anlarını instagram hesabından paylaşan Ilıcalı, Şeyma Subaşı'nın törende yer almadığını belirtti. Peki Esat Yontunç'un nişanlısı Hande Gülşen kimdir? Hande Gülşen kaç yaşında? Hande Gülşen ne iş yapıyor? 

HANDE GÜLŞEN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NE İŞ YAPIYOR?

Esat Yontunç'un instagram fotoğraflarında sır gibi sakladığı sevgilisi Hande Gülşen kimdir? Aslen nereli ve ne iş yapıyor?  Posta'nın haberine göre; bir dönem Survivor’ın çekimleri için Dominik’te olan Esat Yontunç ile ‘büyük aşkı’ Hande Gülşen New York’ta buluşmuştu ve Yontunç evlilik teklif etmişti.

Modacı olmasının yanı sıra genç bir girişimci olan Hande Gülşen, 2wins isimli tasarım şirketinin ortaklarından biri konumunda bulunuyor. Kardeşi Duygu ile el yapımı tasarımlarını internet üzerinden müşterilerle buluşturan Gülşen, moda dünyasında hatırı sayılır bir yer edindi. İki kız kardeşin öncülüğündeki markalar, dünyanın dört bir yanındaki 22 ülkede 52 satış noktasında ve 4 mağazayla yoluna devam ediyor.