6 yıl aşk yaşadığı Seda Sayan'dan 5 ay önce ayrılan Erkan Çelik yeni sevgilisi Tuğba Olcay ile olan fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. 6 yıl aşk yaşadığı Seda Sayan'dan 5 ay önce ayrılan Erkan Çelik yeni sevgilisi Tuğba Olcay ile olan fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Erkan Çelik'in kız arkadaşı Seda Sayan'a benzetildi.

'KARA GÖZLÜM'

Seda Sayan'ın ise Nova Motors'un sahibi galerici Murat Karabova (46) ile yakınlaştığı konuşuluyor. Adı Yeşim Salkım ve Aslıhan Hünel ile aşk dedikodusuna karışan Murat Karabova ile Seda Sayan ilk olarak geçen Haziran'da, Bodrum Posh Kulüp'te görüldü. Locadan Demet Akalın'ı izlediler. Daha sonra Türkbükü'ndeki 'Bella Sombra Hotel'de düzenlenen partide eğlendiler. Seda Sayan, Murat Karabova'ya 'Kara Gözlüm'ü söyledi. Murat Karabova büyük hayranlık duyduğu Seda Sayan ile bilinmeyen bir sebeple geçenlerde tartıştı. Kendisini affettirmek için Seda Sayan'ın peşinden Kıbrıs'a gitti. 

MURAT KARABOVA'YA ÖZEL POZ

Girne'deki Kaya Artemis Otel'de sahneye çıkan Seda Sayan'ı ailesinin oturduğu masada izledi. Gece boyunca Seda Sayan'ın videosunu çekip sosyal medyada yayınladı. (Murat Korabova- ablası Nursel Yıldız- annesi Ayşe Gürsaçar) Seda Sayan'ın da aynı görüntüleri paylaşması dikkat çekti. Sahneye transparan elbiseyle çıkan şarkıcı, Murat Karabova’nın masasına yaklaşıp özel poz verdi. Seda Sayan’ın da aynı görüntüleri paylaşması dikkat çekti.