Dünya Güzellerim 5. bölüm fragmanı yayınlandı! 4. son yayınlanan bölümde yaşananlar

Ekranların eğlenceli programı Dünya Güzellerim kahkaha dolu dakikalar yaşatmaya devam ediyor. Burcu Esmersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Bülent Ersoy'un yer aldığı Dünya Güzellerim son yayınlanan 4. bölümüyle Hindistan'dan ilginç görüntüleri Türkiye'ye taşıyor. Son bölümde neler oldu? 19 Haziran'da yayınlanacak olan 5. bölüm fragmanı yayınlandı. 

DÜNYA GÜZELLERİM 4. BÖLÜMDE NELER OLDU? SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Burcu Esmersoy ve Banu Alkan'ın Hindistan sokaklarında yaşadığı maceraları ekrana getiren programda eğlenceli dakikalar yaşandı. Safiye Soyman ve Bülent Ersoy'un maceralı geçen tren seyahatinden sonra çıktıkları alışveriş turu ilginç görüntülere sahne oldu. Hindistanlı vatandaşların bol bol 'selfie' isteğiyle yaklaştığı ünlü isimler, sokaklarda ilgi çekerek dolaşmaya devam etti. Hint düğününe katılan isimler, şarkı söyleyip dans ederek eğlencenin tadını çıkardı. İhtişamlı Hint düğününe geleneksel kıyafetleriyle katılan ve danslarıyla eğlenceye dahil olan dev kadronun renkli görüntüleri izleyenleri ekran başına kilitledi. Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan'ın otel odasında verdikleri ütüde sucuk ziyafeti ise gülmekten kırdı geçirdi.

DÜNYA GÜZELLERİM NE ZAMAN YAYINLANIYOR?

Dünya Güzellerim’in merakla beklenen 5. bölümü 19 Haziran Çarşamba günü Show TV’de yayınlanacak.

DÜNYA GÜZELLERİM PROGRAMI KONUSU NEDİR?

Önce Hindistan ardından Nepal ve Vietnam’a gidecek olan dev kadro, bambaşka kültürlere sahip ülkelerin gelenek ve göreneklerine göre yaşayacaklar. Kimi zaman çok eğlenecekler, kimi zaman anlaşmazlıklara düşecekler; ama muhteşem bir show’u evlerinize getirecekler. Dünya Güzellerim'in yapımcılığını Bloom Medya, yönetmenliğini Mustafa Kotan yapıyor.