Dolunay dizisi ilk bölümü izleyiciyle buluştu. Star TV ekranında yayınlanmaya başlayan Dolunay dizisinin başrollerinde Özge Gürel ve Can Yaman yer alıyor. Yapımcılığını No Dokuz'un üstlendiği yapım sımsıcak hikayesi ile sevenlerinin karşısına çıktı. İşte Dolunay dizisi konusu...

DOLUNAY DİZİSİ KONUSU

Ferit Aslan (Can Yaman), işindeki mükemmel düzeni evinde de arayan başarılı bir iş adamıdır. Evinde her gün o gelmeden önce yemeğini yapacak bir aşçı çalışır. Ama Ferit’in titizliği ve mükemmeliyetçiliği yüzünden hiçbiri uzun süre çalışamaz. Gastronomi bölümü yüksek lisans öğrencisi Nazlı (Özge Gürel) ise arkadaşı ve kardeşiyle yaşadığı evi çekip çevirebilmek için acilen iş aramakta ama dediğim dedik tavırları yüzünden bulduğu işlerde tutunamamaktadır. Birbirine zıt bu iki insanın yolu Ferit’in mutfağında kesişir. Didişmeyle başlayan iş ilişkisi Nazlı’nın yemek konusundaki yeteneği sayesinde uzun soluklu olacak gibi gözükürken, dolunaylı bir gecede Nazlı ve Ferit kendilerini aşkın kollarında bulur. Ancak aşk; milyon liralık projelerden de mutfakta yemek yapmaktan da çok daha çetrefilli bir meseledir. Yaşanan yanlış anlamalar bir gece yarısı; dolunayın altında, kendilerini içinden çıkamayacakları karışık bir durumun içinde bulmalarına neden olur...

CAN YAMAN KİMDİR? CAN YAMAN KAÇ YAŞINDA? (FERİT ASLAN)

Gönül İşleri dizisi ile dikkatleri üzerine çeken İnadına Aşk’ta başrol oyuncusu olarak izleyici karşısına çıkan Can Yaman, 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Yugoslav kökenli olan Yaman,ilk ve orta okulu Bilfen Koleji’nde, liseyi ise İtalya Lisesi’nde okudu.nOkul hayatı başarılarla dolu olan Can Yaman, liseyi birincilikle bitirdi. Öğrenci değişim programı kapsamında Amerika'ya giden Yaman, burslu olarak okuduğu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu. 6 ay boyunca avukatlık yapan ve iki dil bilen Can, hobi olarak oyunculuk dersleri aldı. İlk dizisi Gönül İşleri’nde Bedir karakterini canlandırdı. Sinem Kobal'ın hayat verdiği Sevda ile yaşadığı gelgitli aşk dikkatleri çekti. Genç oyuncu, ikinci dizisi olan 'İnadına Aşk'ta Yalın Aras rolü ile hayran kitlesini genişletti.

ÖZGE GÜREL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? (NAZLI)

Özge Gürel 5 Şubat 1987 yılında İstanbul 'da doğdu. Silivrili bir ailenin kızıdır. Liseyi bitirene kadar Silivri'de yaşadı. Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünü yarıda bıraktı. Önce oyunculuk sonra oyuncu yönetimi dersleri aldı. Kızım Nerede dizisinde Zeynep karakteriyle oyunculuk dünyasına adım atmıştır. Daha sonra Huzur Sokağı ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde oynamıştır. 2014 yılında Medcezir dizisinde Ada karakterini canlandırdı. Yine 2014 yılında Kiraz Mevsimi dizisinde başrol oyuncusu oldu ve Öykü karakterini canlandırmaya başladı. Kiraz Mevsimidizisi 2015 yılında final yapmıştır. 2017 yılında da Yıldızlar Şahidim adlı dizide başrolü oynadı.

HAKAN KURTAŞ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? (DENİZ)

İktisatçı bir anne ve çocuk doktoru bir babanın 3 oğlundan biri olan Hakan Kurtaş, 7 Eylül 1988’de doğdu. Lise hayatını Bursa Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Hakan Kurtaş, üniversite eğitiminden önce profesyonel kulüplerde basketbol oynadı. Karikatürler çizer, müzikle uğraştı. Bir dönem Leman, Uykusuz mizah ve karikatür dergilerinde karikatürleri yayınlandı. Tiyatro'ya orta okulda ilgi duymaya başlayan Hakan Kurtaş, Lisede bu işi yapmaya karar verir. 2010 yılında DOT Tiyatrosunun Punk Rock oyununda yer aldı. Daha sonra atv'de yayınlanan Ezel dizisinin final bölümünde "Can Uçar" karakterini canlandırdı. 2011-2012 yıllarında TMC yapım tarafından Kanal D hazırlanan ve daha sonra Star TV'ye transfer olan Bir Çocuk Sevdim dizisinde "Sinan Harmangil" rolüyle asıl çıkışını yaptı. 2012 yılında başrolünü Hatice Aslan ile paylaştığı Vücut filminde başından trajik olaylar geçen "İzzet Gündoğdu" karakterini canlandırdı. Yine 2012 yılında DOT tiyatrosunun Murat Daltaban yönetmenliğindeki oyunu Beautiful Burnout/Süpernova'da bir boksöre haayt verdi. Rolüne hazırlanmak için uzun süre boks eğitimi aldı. En son Esme Madra yönetmenliğindeki Meşakkat ve Karısı kısa filminde oynadı, bu film Akbank 9. Kısa Film Festivali'nde 'Kurmaca Kısa Filmler' kategorisinde yarıştı. 2013 yılında Arkadaşları Ulaş Tuna Astepe ve Cem Tunçer ile birlikte Bir Aralık adlı müzik grubu kurdy. Hakan Kurtaş bu müzik grubunda hem söz yazıp beste yapıyor, hem de gitar çalıp şarkı söylüyor.