Hazal Filiz Küçükköse'nin önce Kara Sevda dizisindeki rol arkadaşı Kaan Urgancıoğlu ile ilişkisi olduğu iddia edilmişti. Daha sonra da Hazal Filiz Küçükköse ile Ceyhun Mengiroğlu 'Rüya' dizisinin çekimleri sırasında yakınlaştı iddiası ortaya atıldı. Bu iddialar üzerine, eşi Tuan Tunalı, Hazal Filiz Küçükköse'ye boşanma davası açtı. Oyuncu Tuan Tunalı’nın avukatının yaptığı basın açıklaması ortaya atılan ihanet iddialarını güçlendirdi.

İŞTE TUAN TUNALI'NIN AVUKATINDAN AÇIKLAMASI:

“Müvekkilim ile Hazal Filiz Küçükköse arasında halen devam eden boşanma davasında, tarafların aile mahremiyetine ilişkin hususlar olduğu kanaati ile bugüne kadar herhangi bir açıklama yapılmamıştır. Zira devam eden davada Türk örf ve adetlerine uygun olmayan durumların ortaya çıkması ihtimalinin kuvvetle muhtemel olduğunu düşünmekteyiz.”

TUAN TUNALI AÇIKLAMA YAPTI

Hazal Filiz Küçükköse sessizliğini korurken, Tuan Tunalı Duymayan Kalmasın'a konuştu. Tuan Tunalı elindeki delilleri mahkemeye sunacağını belirterek ''1 aydır görüşmüyoruz. Hazal'ın nerede olduğunu bile bilmiyorum. Evleri ayırdık. Gerçekleri mahkemede açıklayacağım'' dedi.(Milliyet)