Demet Akalın'ın kuzeni Şehbal Civeleker geçen günlerde canlı yayına çıkıp Demet'in kanser hastası oğluna yardım etmediği için, oğlunun kör kaldığını söyledi. Demet Akalın ise şu aralar ABD'nin Nevada eyaletinde bulunan Las Vegas'ta tatilde. Sosyal medya hesabından "Las Vegas'tan sevgiler" mesajı veren Demet tatilden bol bol, fotoğraflar paylaştı. Paylaştığı fotoğraflardan birinde de hem 'kuzenine yardım etmedi' iddilarına hem de 'Okan Kurt ile ayrıldı' iddilarına cevap verdi. 

İŞTE DEMET AKALIN'IN O PAYLAŞIMI...

"Yok yüzüm asıkmış, yok Okan'la aram kötüymüş... Vay efendim yalnız gelmişim de aramız açıkmış! Daha neler ya! İki ay önceden geleceğimiz belliydi. Başka boş vaktim yoktu. Kızım da bu kadar yol gelemeyeceği için babasıyla kaldı. Çok merak ediyorsanız kocama kendimden daha çok şey aldım.

"BEN KİME YARDIM EDECEĞİMİ GAYET İYİ BİLİYORUM"

Çalışıp kazanıp kendim harcıyorum kime ne? Dünya starlarıyla aynı çizmeyi giydim, helal olsun deyip geçin. Ben kime yardım edeceğimi gayet iyi biliyorum. Bütün sülalemin üstündedir benim elim. Benim evime girip her şeyimi çalan çırpan insana ben yardım etmem.

"NASIL İNANIRSINIZ BUNLARA?"

Nasıl inanırsınız bunlara; takma kirpikleriyle canlı yayınlara çıkanlara. Utanmasalar ben kör etmiş oldum zaten kör doğan çocuğu! Rica ediyorum, ben bildiğiniz Demet'im, değişmedim. Kimse de beni zorla değiştiremez! Sevgiyle kalın."

Hande Yener önceki gün Demet Akalın'ın 35 bin TL'lik çizmesi için, "“Ben alın teriyle para kazandığım için öyle bir çizmeye 35 bin TL para veremem. Yatırımlarımı daha çok gayrimenkul üzerinden değerlendiriyorum. Yani işin özeti 35 bin lira çizmeye vereceğim parayla klip çekerim. Kendi adıma söylüyorum, 100 bin lira hiç bi kıyafete vermem. Çünkü bir kere kullanıyorum, o yüzden de o kadar aşırı pahalı kıyafetler görgüsüzlük oluyor." dedi.

Demet Akalın Instagram paylaşımında "Çalışıp kazanıp kendim harcıyorum kime ne? Dünya starlarıyla aynı çizmeyi giydim, helal olsun deyip geçin." geçen cümlesiyle Hande Yener'e de cevap vermiş oldu.