Deli Gönül 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde neler oldu? 2. bölüm özeti

Yaz sezonunun iddialı dizilerinden birisi olan ve başrollerinde Murat Ünalmış ile Tuvana Türkay'ın bulunduğu dizi Deli Gönül, 2. bölümüyle ekranlara geldi. Fatmanur ile Kadir'in aşkında Ahmet'in aslında yardımcı değil, en büyük düşman olduğunun öğrenildiği son bölümde heyecan tavan yaptı. Fatmanur ve Kadir bir araya gelebilecek mi? 18 Temmuz salı günü yayınlanacak olan Deli Gönül 3. bölümde neler olacak? Son bölümde neler yaşandı? Deli Gönül 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Deli Gönül son bölüm fragmanını izlemek ve detaylarını öğrenmek için bizi takip edin.

DELİ GÖNÜL SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 2. BÖLÜM ÖZETİ

Fatmanur aşkının peşinden gitmeye karar verir. Ancak en büyük yardımcısı olarak gördüğü Ahmet, aslında en büyük engelidir. Ahmet, Fatmanur'u kaybedeceğini hissedince büyük bir hamle yapar. Türkan’ın, Kadir’e olan ilgisi giderek hayranlık ve sevgiye dönüşürken, bu durum aldığı tüm kararları etkilemeye başlayacaktır. Şafak ablasında ki bu değişimi hissettiğinde öfkelenecek ve bu öfkesinin hedefine Kadir’i koyarak harekete geçecektir. 

Sınıfın erkekleri, Şafak’ın önderliğinde yeni gelen Rezzan’a hoş geldin şakası tertip ederek, onu zor durumda bırakmayı amaçlarken, yaptıkları şaka hiç ummadıkları şekilde sonlanacaktır. Bu Şafak ve yakın arkadaşı Alp arasında ki bağları sarsacak, Alp sonunda vicdanına yenik düşecektir.  Kadir ve Fatmanur’un sonsuz aşkları, bir kere daha Hayri’nin tuzakları ile sınanırken, yapacakları seçimler kaderlerini değiştirecektir.

DELİ GÖNÜL DİZİSİNİN KONUSU

Birbirinden değerli oyuncuların kadrosunu paylaştığı dizinin başrollerinde Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay bulunuyor. Oyuncu kadrosunda Çiğdem Batur, Ogün Kaptanoğlu, İştar Gökseven, Mine Tüfekçioğlu, Macit Sonkan, Nilgün Karababa, Barış Yalçın ve Tarık Özenbaş’ın yer aldığı dizi Antakya'dan başlayıp İstanbul'a uzanan iki öğretmenin aşk hikayesi anlatılıyor. 

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın…  Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur… Bir patlama ile savrulan hayatlar, yeni bir hayatın  inşasıyla yeniden can bulacak…Mehmet Kadir ve Fatmanur’un yaşadığı umutsuzluklar, genç yaşlarında savrulan öğrencilere örnek olacak…Onlar öğrencilerin hayatına dokundukça, umut köklerinden yeniden yeşerecek…

DELİ GÖNÜL OYUNCULARI

MURAT ÜNALMIŞ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? (MEHMET KADİR ÖLÇEK)

1981 yılında Kayseri’de dünyaya gelen Murat Ünalmış 36 yaşındadır. Fenerbahçe Spor Kulübü’nde basketbol oynamıştır. Sonrasında ise Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nü okumuştur. Akademi İstanbul’da oyunculuk eğitimi aldıktan sonra sinema sektörüne dahil olmuştur. Mahsun Kırmızıgül’ün yönettiği Güneşi Gördüm filminde ünlenmiştir. Yer gök aşk dizisinde başrol oynamıştır. Son olarak ise Sevda Kuşun Kanadında dizisinde başrol olarak yer almış ve diziden ayrılıştır.

TUVANA TÜRKAY KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? (FATMANUR GÜZEL)

1990 yılında İstanbul'da doğan güzel oyuncu, Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünde eğitimini sürdürüyor. İlk dizi deneyimini 2009’da yayınlanmaya başlayan Ayrılık dizisinde Kevok karakteriyle yaşadı. Büyük çıkışını ise 2011-2012 yıllarında ekrana gelen Yer Gök Aşk dizisindeki Bade Palalı karakteriyle yaşadı.Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılıkla da ilgilenen Türkay, 2015 yılında Enbe Orkestrası’nın albümünde sözü müziği kendisine ait olan Ara Ne Olursun isimli parçayı seslendirdi ve büyük beğeni kazandı.

OGÜN KAPTANOĞLU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? (AHMET ERTUĞRUL)

1977 yılında İzmir'de doğan Kaptanoğlu, liseye kadar eğitimini orada tamamladı. Karşıyaka ve Tuborg kulüplerinde basketbol ve yüzme dallarında spor yaptı. Aynı dönemlerde ajanslarda altı sene modellik yaptı. Ardından televizyonlardan gelen tekliflerle iki ayrı konseptte programlar sundu, bu dönemde üç ayrı reklam filminde rol aldı. 1998-2000 senelerinde askerliğini yapan Kaptanoğlu sonrasında özel şirketlerde saha koordinatörlüğünü üstlendi.

2003 senesinde Hababam Sınıfı Merhaba sinema filminde rol aldı.  Bu dönemde oyunculuk mesleğini sürdürebilmek için İstanbula yerleşti ve farklı meslek guruplarında çalıştı. Ulusal kanallarda, dizilerde oyunculuğunu sürdürdü. 2006 senesinde senarist Osman Dikiciler'in tavsiyesi üzerine yönetmen Aytan Gönülşen'nin Kardan Adamlar adlı sinema filminde Hazım Körmükçü ile ilk başrol oyunculuğu performansını gösterdi. Bu film ile 2006 Antalya Film Festivalinde yarıştı, hemen akabinde Kartal Tibet'in yönetmenliğinde Amerikalılar Karadenizde adlı sinema filminde rol aldı. Yine ulusal kanallarda bölüm oyunculuğunu sürdürmeye devam etti. İstiklal harp hikâyeleri adlı projelerde Şehit Şerife Bacı televizyon filminde başrol oynadı, yine aynı seri olan projede Karayılan adlı televizyon filminde rol aldı.  ATV'de iki sezon süren Parmaklıklar Ardında dizisinde gardiyan cengiz rolüyle görev aldı. Son olarak ise FOX TV'nin Deli Gönül dizisinde Ahmet Ertuğrul karakterine hayat vermektedir.

Ogün Kaptanoğlu'nun annesi ve bir kız kardeşi vardır.Serbest dalış, dağcılık ve motor sporları hobileri ile ilgilenmektedir.