Çember 6. yeni bölüm Aleyna'nın Son Günü fragmanı ve yaşananlar!

STAR TV ekranlarının sevilen film serisi Çember'in 6.sı olan Aleyna'nın Son Günü fragmanı yayınlandı. Her bölüm farklı bir olayla izleyici karşısına çıkarak büyük heyecan yaşatan polisiye film serisinde 6. bölüme gelindi. Başrollerinde Barış Bağcı, Serhat Kılıç, Pelin Akil Altan ve Anıl Altan'ın yer aldığı polisiye film serisi her bölüm farklı oyuncuları konuk ediyor. Çember 6. bölüm Aleyna’nın Son Günü’nde konuk oyuncu olarak Neriman Uğur ve Süreyya Gürsel Evren yer alıyor. Çember reyting oranlarıyla birlikte yayınlandığı haftalarda zirvede yer alırken yeni bölümler için de sözleşme imzalandı. Peki Çember yeni bölüm Aleyna'nın Son Günü'nde neler yaşanacak? Çember yeni bölüm ve Çember yeni bölüm fragman izlemek için haberimizi takip edin...İşte yeni bölüm fragmanı ve özeti...

ÇEMBER 6. BÖLÜM ALEYNA'NIN SON GÜNÜ FRAGMANI

Türk televizyonuna yeni bir soluk getiren Polisiye TV filmleri serisi “Çember”, altıncı filmi ile bu akşam ekrana geliyor. Abdullah Oğuz’un yönetmenliğini yaptığı ve yapımcılığını Yapımcılığını Ans Prodüksiyonun üstlendiği projenin başrollerinde Serhat Kılıç, Pelin Akil Altan, Barış Bağcı ve Anıl Altan yer alıyor. Kilyos sahilinde genç bir kız cesedi bulunmuştur. Aleyna adındaki maktulün 2 aylık hamile olduğu öğrenen ekibimiz soruşturma ilerledikçe sürprizlerle karşılaşır. Aleyna’nın ölümü intihar mı yoksa cinayet midir? Aleyna’ya şantaj yaparak para sızdıran kimdir? En yakın arkadaşı Melis mi, yoksa Aleyna’ya platonik aşık olan Hidayet mi? Aleyna’nın, dul annesinin sevgilisi Barlas ile yasak bir aşk yaşadığı anlaşılınca işler daha da karmaşık bir hal alır.  Aleyna ölmeden önceki son gününde neler yaşadı? Aleyna en son kimlerle buluştu?

ÇEMBER 7. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? ÇEMBER 7. BÖLÜM YAYINLANACAK MI?

Çember polisiye film serisi 6 bölümden oluşmaktadır. Başta 6 bölüm ile kanalla anlaşma sağlayan film serisi, reytinglerin etkisiyle 6 bölümlük daha anlaşma imzalamıştır. Çekimleri tamamlandıktan sonra film serisi yeni sezonda yayınlanmaya devam edecek.