Çember 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Şehrin Günahları seyirciyle buluştu! 

STAR TV'nin merakla beklenen dizisi Çember, ikinci bölümüyle sevenleriyle buluştu. Geçtiğimiz hafta reytinglerde iyi bir sonuç elde ederek iyi bir başlangıç yapan polisiye serisi, her bölümde konuk olan yıldız oyuncularıyla birlikte ekran başındakilere heyecanlı anlar yaşatacak. Her filmde farklı bir olayı çözecek olan Çember, seyirciyi alışılmışın dışında hikaye kurgusu ile ekran başına çekecek. Peki Çember: Şehrin Günahları 2. bölüm özetinde neler oldu? 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çember oyuncuları kimler? kaç yaşındalar? Çember 3. bölüm 17 Temmuz Salı akşamı STAR TV ekranlarında yayınlanacak.

HER BÖLÜME FARKLI BİR KONUK OYUNCU

Abdullah Oğuz’un yönetmenliğini yaptığı ve yapımcılığını Ans Prodüksiyonun üstlendiği projenin başrollerinde Serhat Kılıç, Pelin Akil Altan, Barış Bağcı ve Anıl Altan yer alıyor. Her filmde farklı ünlü isimlerin rol alacağı serinin ilk filmi olan Çember: Şehrin Günahları'nda Menderes Samancılar konuk oyuncu olarak rol aldı. Serinin diğer filmlerinde rol alan ünlü isimler ise Melisa Sözen, Duygu Yetiş, Goncagül Sunar, İrem Altuğ, Füsun Erbulak gibi isimler oldu.

ÇEMBER ŞEHRİN GÜNAHLARI SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Belgrad ormanında göğsünden okla vurulmuş bir ceset bulunur. Olay yerine gelen Barış Başkomiser ve ekibi iki ay öncede aynı şekilde öldürülmüş başka birinin bulunması yüzünden bunun bir seri katilin işi olduğunu düşünür. Her ikisi cesedin elleri ve gözleri bağlanmış, kulak zarları patlatılmıştır. İki cesedinde ağzından Kuran-ı Kerim’in Beled süresine ait sureler çıkar. Ekip araştırmaya başladıkça iş başka boyutlara ulaşır. Ormanda bulunan üçüncü cesetle beraber Barış başkomiser ve ekibini zor saatler beklemektedir.

ÇEMBER DİZİSİNİN KONUSU NE

Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından özel bir ekip kurulur. Suçlu profili uzmanı Barış Başkomiser’in (Barış Bağcı) önderi olduğu ekibin her üyesinin farklı yetenekleri vardır. Deneyimli, komik ve olayları kendi bakış açısıyla çözen komiser Adem (Serhat Kılıç)…  Yalan söyleyen insanları duygu durumundan ve hareketlerinden anlayan, ancak bulunduğu birimde çok fazla şans verilmemiş yeni komiser yardımcısı Ayşe (Pelin Akil Altan) … Ekibin bilişim uzmanı, heyecanlı komiser yardımcısı Volkan (Anıl Altan)…
Geçmişlerinde birçok şey yaşamış ve birbirlerinden tamamen farklı olan bu dört kişi tek bir vakada birleşir ve beraber çalışmaya başlar. 

ÇEMBER DİZİSİ OYUNCULARI

BARIŞ BAĞCI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? (BAŞKOMİSER BARIŞ)

Özel ekibin lideri olan Barış’ın geçmişini kimse bilmemektedir. Yıllar önce nişanlısını bant cinayetleri ismi verilen bir cinayete kurban vermiş ve katillerin izini bulamamış bu sebeple de mesleğini bırakıp bir üniversitede ders vermeye başlamıştır. Geçmişte yaşadıklarını unutamamış, zaman onu çok sert biri haline getirmiş. Nişanlısının ölümüne neden olan Bant cinayetleri tekrar ortaya çıkınca nişanlısını öldürenlerin izini bulabilmek için tekrar mesleğe dönmüştür. Çok zeki, duygularıyla değil mantığıyla hareket edebilen çok soğuk bir karaktere sahiptir. Şule ve Amir’i Kemal dışında Barış komiser hakkında kimse bir şey bilmemektedir.

Yakışıklı oyuncu 27 Mayıs 1975 yılında Karaman’da doğmuştur. En son Trt 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Diriliş Ertuğrul dizisinde Baycu Noyan karakterine hayat vermiştir.

PELİN AKİL ALTAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? (KOMİSER YARDIMCISI AYŞE)

Güzel oyuncu 17 Nisan 1986 yılında İstanbul’da doğmuştur. Geçtiğimiz sezon Atv ekranlarında yayınlanan Aile İşi isimli komedi dizisinde Müjde karakterine hayat vermiştir. Eşi Anıl Altan’dır

ANIL ALTAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? (KOMİSER YARDIMCISI VOLKAN)

Genç oyuncu 29 Mayıs 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. 2012 yılında Arka Sıradakiler dizisiyle oyunculuğa adım atmıştır. Daha sonra ise Boynu Bükükler ve Kaderimin yazıldığı Gün gibi önemli dizilerde rol almıştır.

SERHAT KILIÇ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? (KOMİSER ADEM)

Yakışıklı oyuncu 8 Temmuz 1975 yılında Ankara’da doğmuştur. Aslen Malatyalı olan oyuncumuz son olarak geçtiğimiz sezon Seksenler dizisinde Ergün karakterine hayat vermiştir.