'Hatırla Sevgili', 'Gönülçelen' ve 'Kırık Kanatlar' adlı dizilerde oynayan Cansel Elçin’e 5 yıllık eşi Pınar Apaydın boşanma davası açtı.Evlilikleri günden beri aralarında şiddetli geçimsizlik olduğunu belirten Pınar Apaydın, “Fiilen biten evliliğin hukuken de sonlandırılmasını talep ediyoruz. Anlaşmalı olarak boşanmak istiyoruz” dedi. Taraflar tazminat ve nafaka talebinde bulunmadı.

2012'DE EVLENDİLER

İstanbul Aile Mahkemesi’ne Pınar Apaydın’ın avukatı Sıla Erden aracılığıyla açılan davaya göre çift 4 Temmuz 2012’de Tarabya Fransız Bahçesi adlı mekanda 150 kişinin davetli olduğu kır düğününde evlendi.

İddiaya göre çiftin evliliği ilk günden itibaren bozulmaya başladı. Pınar Apaydın’ın avukatı dava dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: “Bu sebeple fiilen biten evliliğin hukuken de sonlandırılmasını talep ediyoruz. Çiftin evlilik birliğinin temelinden sarsılmıştır. Taraflar eşyalar konusunda anlaşmıştır ve paylaşmıştır. Karşılıklı olarak birbirlerinden maddi ve manevi tazminat ya da nafaka talepleri yoktur. İleriye dönük haklarından vazgeçmişlerdir. Çiftin “anlaşmalı” olarak boşanmasını talep ediyoruz” dedi. (Hürriyet)