Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve büyük heyecanla izlenen Survivor'da büyük finale üç gün kaldı. Kıbrıs'ta yapılacak olan finale dört kişi katılacak ve büyük finalde bir kişi şampiyon olacak. Bu akşam oynanacak olan oyunla son yarışmacı da adaya veda edecek ve final kadrosu belli olacak. Peki büyük finale kimler kalacak? Kıbıs'a hangi isimler gidecek? Detaylar haberimizde...

Survivor'da finale yaklaştıkça heyecan artıyor. Adaya son olarak Sabriye'nin veda etmesiyle final yolunda beş kişi kaldı. Adada ünlüler takımından dört, gönüllüler takımından ise sadece Ogeday kaldı. Büyük bir çekişme içinde geçen yarışmada, finale kalacak dört kişinin belirlenmesi için bu akşam bir kişi daha adaya veda edecek.

SURVIVOR ADASINA BU AKŞAM KİM VEDA EDECEK?

Survivor’da bu akşam son dokunulmazlık ve son konsey heyecanı yaşanacak. Geçtiğimiz gece oynanan dokunulmazlık oyununu kazanarak önemli bir avantajı eline geçiren Adem’den sonra gözler bu akşam yapılacak ikinci dokunulmazlık oyununa çevrildi. Sema’nın haftalar öncesinden finali garantilemesinin ardından bu akşam İlhan, Serhat ve Ogeday’dan birisi adaya veda edecek.

SURVIVOR KIBRIS FİNALİ NE ZAMAN?

Survivor’da Kıbrıs finaline artık sadece sayılı günler kaldı. Yarışmada son 3 güne girildi ve şimdilik Kıbrıs Finali ile ilgili net bir açıklama yapılmadı. Seyirciler büyük bir merakla finali beklerken, iddialara göre Çarşamba günü yapılacak yayın sırasında final ile ilgili tüm detaylar da açıklanacak.