Bu Sayılmaz 2. bölüm fragmanı! Bu Sayılmaz ilk bölüm yayınlandı

Türkiye'nin en yetenekli oyuncularından kurulmuş bir kadro ile seyircinin karşısına çıkmak için gün sayan Bu Sayılmaz'da büyük gün geldi çattı. Yepyeni bir sitcom formatıyla ekranlara büyük yenilik getirecek olan dizi, 9 Ağustos Çarşamba günü FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluştu. Kadrosunda Binnur Kaya, Settar Tanrıöğen ve Mustafa Üstündağ gibi usta isimlerin yanı sıra Burak Satıbol, Hakkı Ergök, Derya Şensoy, Sadi Celil Cengiz, Bülent Çolak gibi komedinin sevilen yüzlerini de kadrosunda barındıran dizi Bu Sayılmaz 1. bölümüyle ekranlara geldi. Sayılmaz ailesinin maceralarını konu edecek olan Bu Sayılmaz 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bu Sayılmaz ilk bölüm izlemek için heyecanla bekleyen izleyici 2. bölümde neler olacağını öğrenmek için heyecanla bekliyordu

BU SAYILMAZ DİZİSİNİN KONUSU 1. İLK BÖLÜM ÖZETİ

Bugün Sayılmaz Ailesi için çok önemli bir gün.  Akşam, ailenin genç kızlarından Biricik’i istemeye gelecekler.  Melek, kardeşlerinden en azından biri evlenecek ve evden gidecek diye çok mutlu. O, her şeyin yolunda gitmesi için elinden geleni yapacak. Fakat elinden gelmeyen 2 şey var:  türkücü ağabey Armağan Sayılmaz ve şaşkın kardeş Cansın Sayılmaz. Bu gece, bu iki kardeşi olabildiğince gizlemesi lazım. Çünkü müstakbel damat Çırağan, 352 kuşaktır çok zengin bir ailenin tek oğlu. Bu ailenin Sayılmaz’ları beğenmesi pek mümkün görünmüyor. Gümbür Türkü Bar’da da durumlar biraz karışık. Cengiz, ne faturaları, ne maaşları ödeyebiliyor. Bir yandan Azimet Güzelyer, Cengiz’in ensesinde boza pişirmeye devam ediyor. Cengiz’in en acilinden hit bir şarkı çıkarması ve köşeyi dönmesi lazım. Arayış içine giren Cengiz’in yolu Küçük Semiha’yla kesişiyor. Küçük Semiha, tüyler ürperten şarkılarıyla kendisini Gümbür Türkü Bar ailesine zorla kabul ettiriyor. Bu zoraki anlaşma Küçük Semiha’yla Armağan’ın karşılaşmasına ve aşırı platonik bir aşkın doğmasına sebep oluyor. Melek, kardeşinin isteme gecesinin pürüzsüz geçmesi için her şeyi yaparken aksi gibi aynı gün Cengiz ve Armağan da şöhret olmak için her şeyi yapacak. Biricik’in isteme gecesi, Küçük Semiha’nın aşkı, Armağan’ın şöhrete giden ilk adımları derken bakalım işler nereye varacak?

BU SAYILMAZ 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bu Sayılmaz 1. ilk bölüm izleyenler Bu Sayılmaz 2. bölüm fragmanı izlemek için bekliyordu. Bu Sayılmaz 2. bölüm fragmanı yayınlandı

BU SAYILMAZ OYUNCULARI

BİNNUR KAYA  (KÜÇÜK SEMİHA)

Semiha, Gümbür Bar’ın ağır topudur, güçlü sesidir. Fantezi müzik dalında halkın onu aşırı sevdiğini idda etmektedir. Bara kendisini zorla aldırmıştır. Şiddet içeren şarkı sözleri, tehtidkar tavrı ile Cengiz ve Armağan'ın üzerine korku salmaktadır. Armağan'ı tanıdıktan sonra Semiha'nın iç dünyasında büyük fırtınalar kopar.

SETTAR TANRIÖĞEN (CENGİZ)

Cengiz, Gümbür Bar’ın sahibidir. Orta yaşta, şık giyinen ağır biridir. Gençliğinde her türlü fırsat mesleklerini (kasetçi, atarici, kontürcü, su istasyoncusu vs.) deneyen Cengiz, bir alacak verecek meselesinden dolayı kendini müzik piyasasında bulmuştur. Babacandır. Kolundaki tüylerin müzik piyasasına yön verdiğini iddia etmektedir. Tanınan isimleri kendisinin meşhur ettiğini iddia eder. Armağan'ın ablası Melek'i gizliden ve derinden sevmektedir.

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ (ARMAĞAN SAYILMAZ)


Armağan, en büyük hayali ünlü bir türkücü olmak ve parçasıyla yaza damga vurmak olan saf bir gençtir.  Babasıyla çocukluğunda bir süre Urfa'da yaşadığı için fahri Urfalı gibi gezinir. Kendine ait bir giyim tarzı, kırmızı çizgileri ve sevimli bir raconu vardır. Armağan, ailesine sahip çıkmak için Gümbür Barda çalışmaktadır. Fakat bu kısımda çok başarılı olduğu söylenemez. Kariyer basamaklarını çıkmaya çalışırken Cengiz Abi’sinin tavsiyeleri ve fikirleri onun için altın değerindedir.

NERGİS ÖZTÜRK (MELEK SAYILMAZ)

Melek Sayılmaz, eski hemşire, bugün mahallenin iğnecisi, yüksek zekalı, sivri dilli bir abla. Üç kardeşin ne yazıkki en büyüğü ve en akıllısı. Ne yazıkki diyoruz çünkü kardeşlerinden illallah gelmiş halde. Bir ümit kendi ayaklarının üzerinde dursalar diye bekliyor ama nafile. O kardeşlerden cacık olmaz. Kalbinde şimdilik kimse yok. Zaten bu kadar akıllı, sivridilli bir kadına aşık olmak yürek ister ya da tüy! Cengiz çok aşık Melek'e. Ama Melek'in haberi yok. Belki bir gün Cengiz tüylerinden cesaret alır, Melek'e açılır… Kimbilir?

DERYA ŞENSOY (CANSIN SAYILMAZ)


İnanması güç ama Biricik'in ikiz kardeşi. Paylaşım esnasında Biricik aklı almış Cansın'a hiç bırakmamış. Cansın da durur mu? O da güzelliği kapmış. Kafasının içinde beyin yerine pamuk şekeri var. Pembe pembe. Hep mutlu, hep neşeli. Hayat ona güzel. Cansın café'de Safiye'yle çalışıyor. En yakın arkadaşı Naime, pek bir hayran ona.

BURAK SATIBOL (BELEDİYE BAŞKANI AZİMET)

Hayrettepe'nin belediye başkanı. Trump'ı rol model almış, oldukça samimiyetsiz, açık gözlü bir başkan. 1 oy farkla başkanlığa gelmiş. O, 1 oy da yardımcısı Şeref'in ikametini son dakikada Hayrettepe'ye almasıyla olmuş. Başkanlığının tehlikede olduğunu biliyor, hep bunun tedirginliği üzerinde. Cengiz'e takık bir arkadaş. Geçmişte aralarında bir husumet olmuş, Azimet de acısını her gün kestiği cezalarla çıkarıyor.

SADİ CELİL CENGİZ (ÇIRAĞAN)

Peder Bey ve İlayda'nın tek çocukları. Bu normal çocuk o aileden nasıl çıkmış anlamak mümkün değil. Akıllı, alçakgönüllü, iyiliksever. Kendi adına açılan Çırağan Üniversitesi'nde tıp okuyor. Hiç de bunun şımarıklığında değil. Her öğrenci gibi çalışıyor, derslerine giriyor. Bir de Biricik'i çok seviyor. Başka dünyaların insanları olmalarının bir önemi yok onun için. Evlenmek istiyor ama nasıl olacak o iş, göreceğiz.

DİLŞAH DEMİR (BİRİCİK SAYILMAZ)

Sayılmaz Ailesi’nin üniversitede okuyan tek ferdi. Güzel olmayabilir ama akıllı bir kız. Çırağan'ı çok seviyor. Ailelerin arasındaki uçurumu aşabileceklerini düşünüyor ama düşünce gücü insanı uçurmuyor değil mi?

HAKKI ERGÖK (CENAP BEY)

O kadar zengin ki paraya para demiyor. Dolar diyor, euro diyor, yen diyor. Krallarla arkadaş, devlet başkanlarıyla sırdaş. Polo oynamaya günübirlik İngiltere'ye gidiyor, bahçesinde zürafa besliyor, oğluna üniversite satın alıyor. Çocuk başkasının üniversitesinde mi okusun? Özünde iyi bir insan ama günlük hayattan bi haber. Sanki uzayda yaşıyor.

RUHSAR GÜLTEKİN (İLAYDA)

Peder Bey’in zarif eşi. Türkiye'nin ilk İlayda'sı. Soyağacı Frigya'lılara kadar uzanıyor. Olabildiğine aristokrat, yüzeysel, materyalist bir kadın. Alışverişsiz bir gün onun için yaşanmış sayılmaz. Sosyete dışındaki insanlarla muhatap olmayı reddediyor. Karşısındakini ya zenginliğiyle ya da ince zevkiyle ama mutlaka bir şekilde eziyor.

CEREN SOYLU (SAFİYE)

Safiye“Her şey çok kötü ve daha da kötü olacak.” Safiye'nin hayata bakışı böyle. E hayat da onu yanıltmıyor. Her aşk denemesinin sonu hüsran. Safiye karalar bağlamasın da ne yapsın? Zamanında, mutlu bir anında, açtığı organik kafeyi işletmeye devam ediyor ama sağlıklı yaşasak ne olacak? Nasılsa öleceğiz değil mi? Bunu da üşünmeden edemiyor.