2002 yılında Dünya Güzeli seçilen Azra Akın, erkek arkadaşı Atakan Koru ile Tekirdağ’ın merkez Süleymanpaşa ilçesinde nikah masasına oturdu. Çift, 24 Ağustos Perşembe günü Tekirdağ’da bir bağ evinde aile ve yakın dostlarının katıldığı bir yemek daveti ile evlendi. Çiftin nikahını Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat kıydı. Nikaha, çiftin ailesi ve yakın arkadaşları katıldı.

GALİA LAHAV TASARIMI GELİNLİK

Azra Akın bu davette Galia Lahav tasarımı gelinlik giydi. Azra Akın ve Atakan Koru’nun düğünü ise 26 Ağustos 2017 tarihinde Keşan illçesine bağlı Bahçeköy’deki bir kır lokantasında yapılacak. 

TRAKYA'YA ÖZGÜ DÜĞÜNDE CEMİL İPEKÇİ TASARIMI GELİNLİK

Çift, kır lokantasının bahçesinde Trakya’ya özgü düğün töreniyle evlenecek. kın, bu düğünde ise Cemil İpekçi tasarımı bir gelinlik giyecek. Azra Akın ve Atakan Koru düğün hazırlıklarını tamamlarken, çiftin Darüşşafaka Cemiyeti’ne yaptıkları bağış üzerine hazırlanarak, üzerinde ‘Eğitimde fırsat eşitliğine destek vermek için, bu mutlu günümüzde sizin için Darüşşafaka’ya bağış yaptık’ notuyla basılan mütevazi davetiyeleri dikkat çekmişti.