Ateşböceği 3. son bölümde Aslı ve Barış yakınlaşması nefesleri kesti! 

Ateşböceği dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle adeta izleyiciyi ekran başına kilitledi. Bu hafta yayınlanan 3. bölümüyle birlikte Aslı duygularını fark etmeye başladı. Barış'ın karmaşık hayatına kapılan Aslı'nın duyguları mı mantığı mı ön plana çıkacak? Yakınlaşmaların yaşandığı dizini son dakikalarında ise ayrılık çanları çalmaya başladı. Aslı işi bırakacak mı? Reytinglerde ilk 3 içerisinde bulunarak gayet istikrarlı bir şekilde devam eden Ateşböceği 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İzliyiciler son bölümün ardından 4. bölüm fragmanını beklemeye başladı. Peki, Ateşböceği dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ateşböceği dizisi son bölümünde yaşanalar ve 4. bölüm fragmanını izlemek ve ve detaylarını öğrenmek için istanbulgazetesi.com.tr'yi takip edin. Fragman yayınlandığında buradan izleyebilirsiniz.

ATEŞBÖCEĞİ 3. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aslı, ilk kez hissettiği duyguların karıştırdığı zihnini toparlamaya çalışırken Barış’ın dünyasına gittikçe daha fazla çekilir. İkilinin arasındaki elektrik, Barış’ı yapması gerekenle savrulduğu yer arasında bocalamasına neden olur. Tüm bunlar Aslı’yı İlayda’nın radarına sokar ve kurtların arasına düşen kuzu misali Aslı, İlayda’nın tuzağına düşmekten kurtulamaz. 

ATEŞBÖCEĞİ OYUNCULARI

SEÇKİN ÖZDEMİR KİMDİR? (BARIŞ BUKA)

Star TV ekralnarında yayınlanmata başlayan Ateşböceği dizisinde Barış Buka karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu, yine bütün dikkatleri üzerine çekti. Nilay Özdemir'in Aslı karakterine hayat verdiği dizi, Aslı ve Barış arasındaki hikayeyi anlatıyor. Peki dikkatleri üzerine çeken yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemşr kimdir? Seçkin Özdemir'in boyu kaç? Seçkin Özdemir nereli? Seçkin Özdemir'in sevgilisi var mı? Seçkin Özdemir kaç yaşında? Seçkin Özdemir'in dizileri hangileri?

Seçkin Özdemir 25 Ağustos 1982'de İstanbul'da doğan yakışıklı oyuncu, Kocaeli Üniversitesi İktisat bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında radyoculuk yapan Özdemir, Brainstorm adlı kendi radyo şov programını yaptı. Birçok ünlü firmanın reklamında rol alan Özdemir, 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl kadrosuna katılarak dikkatleri üzerine çekti. Leo karakterini canlandırarak genç kızların kalbini kazanan Seçkin Özdemir, aynı sene Al Yazmalım dizisinde rol alarak kariyerindeki çıkışı sürdürdü. Bir Aşk Hikayesi dizisinde Damla Sönmez ile başrolü paylaştı. Ekranlara bir süre uzak kaldıktan sonra 2015 yılında Show Tv kanalında yayınlanan Acı Aşk isimli dizide Bulut karakterini canlandırdı ve dizide Selin Şekerci ile başrol oyunculuğunu paylaştı. Kiralık Aşk dizisinde kısa süre rol aldıktan sonra Seçkin Özdemir şimdilerde Star TV ekranlarında yayınlanan "Ateşböceği" dizisinde Barış Bula karakteriyle ekranlara konuk oluyor. Bir dönem Derya Şensoy ile birlikte olan yakışıklı oyuncunun adı ayrılık sonrasında birçok isimle anıldı ancak şu anda sevgilisi olup olmadığı bilinmiyor.

NİLAY DENİZ KİMDİR? (ASLI)

Ateşböceği'nin Aslı'sı Nilay Deniz son dönemlerin popüler oyuncularından. Güneşi Beklerken, Aşk Yeniden gibi iddialı yapımlarda yer alan Nilay Deniz kimdir? Nilay Deniz nereli? Nilay Deniz kaç yaşında? Nilay Deniz dizileri hangileri? Nilay Deniz'in sevgilisi var mı? Nilay Deniz'in nişanlısı kim? İşte merak edilen soruların cevapları... 

Tam adı Kıymet Nilay Deniz olan oyuncu, 3 Mayıs 1993 senesinde Aydın'da dünyaya geldi. 56 kilo ve 1.71 cm boyunda olan güzel oyuncu henüz 16 yaşındayken güzellik yarışmasına katılmış ve yapımcıların dikkatini çekmryi başardı. Behzat Ç. isimli diziden teklif alan oyuncu, annesinin ısrarı ile dizie oynamaya başladı. Ardından 'Güneşi Beklerken' isimli dizide oynayan oyuncu tanınan bir isim haline gelmiştir. Nilay Deniz asıl çıkışını  Fox TV'de yayınlanan Aşk Yeniden isimli dizide yapmıştır. Güzel oyuncu, herhangi bir sinema filminde veya tiyatro oyunlarında yer almamaıştır.  Boğa burcu olan ve burcunun özelliklerini taşıyan Nilay Deniz'in en son yer aldığı proje ise Ateşböceği oldu. Bu dizide başrol oynamayı başaran Nilay Deniz, genç olmasına rağmen sosyal medyada da oldukça popüler durumda. Nilay Deniz, görüntü yönetmeni Erçin Karabulut ile Mayıs 2017'de nişanlandı. Uzun süredir birlikte olan çiftin nişanı sade bir törenle yapıldı.