Kasım ayında evleneceği nişanlısı Eda Erol ile ilgili, “Terliğimi ayağıma getirecek” ifadesini kullanan Alişan, medyada ve sosyal medyada uzun süre eleştirildi.7. Büyük Ankara Festivali’nde dün sahne alan Alişan, sahneye çıkmadan önce yaptığı açıklamada, kendisine gösterilen tepkilere yanıt verdi. Sosyal medyada yapılan hakaret ve yorumların umurunda olmadığını ifade eden Alişan, şunları söyledi:“Yaptığım açıklamalar sonrasında üzerime çok gelindiğini düşünüyorum. Sosyal medyada yapılan yorumlar veya hakaretler inanın hiç umrumda değil. Hakaret boyutunda olan ithamlarla ilgili hukuksal süreci zaten başlattım."

'DEĞİŞEN TEK ŞEY NİŞAN YÜZÜĞÜ'

3 yıl aradan sonra yeniden aynı festivalde Ankaralılarla birlikte olmanın gurur verici olduğunu ifade eden Alişan, “3 yıl sonra bende değişen tek şey nişan yüzüğü oldu. Burada bekar olan herkese de hayırlı bir kısmet diliyorum” dedi.

EDA EROL NİŞANLISINA DESTEK OLDU

Alişan POSTA'ya verdiği röportajda 'Eda çok güzel ve seksi olsa evlenmezdim' de demişti. Alişan'ın bu sözlerinin ardından Eda Erol Instagram hesabından seksi fotoğraflarını paylaşıp, sonra da kaldırmıştı.Önceki gün Nişantaşı’nda görüntülenen Eda Erol Alişan'ın sözleri üzerine şu açıklamayı yaptı: "Alişan aslında ‘kendi halinde, masum birini istiyorum’ demek istemiş ama kelimelerini yanlış seçmiş. Onun özünü biliyorum, asla toz kondurmam kendisine. Ayrıca Alişan’ın dediği her şeyi tabii ki yapacağım, eşi olacağım onun. Terliğini de götüreceğim, çayını da yapacağım. Bu benim için keyif. Sonuçta o nasıl ki ihtiyaçlarımı soruyor, bana yardımcı oluyor, ben de ona yardımcı olacağım. Alişan’ı seviyorum, istediğini yaparım, kimseyi ilgilendirmez.”