Sevgililerine şiddet uyguladığı iddiasıyla birçok kez gündeme gelen İnan Ulaş Torun'un, şimdi de eşi Algı Eke'yi dövdüğü söylendi. yuncu İnan Ulaş Torun hakkında geçtiğimiz mayıs ayında sosyal medyada bir anda çığ gibi büyüyen ithamlar ardından bir yenisiyle tekrar gündeme geldi.Eski eşi ve sevgililerine şiddet uyguladığı söylentisi çıkan Torun'un, sürpriz şekilde dünyaevine girdiği Algı Eke'ye de şiddet uyguladığı söylendi.

ÇİFTİN EVLİLİĞİNİN ÜZERİNDE KARA BULUTLAR MI GEZİYOR?

Yeni evli çiftin evliliğinin üzerinde kara bulutlar gezerken, yakın çevrelerinden de duyumlar çıkmaya başladı. Eşi Algı Eke'ye şiddet uygulayan Torun'un, kıskançlıklarıyla da eşi Eke'yi çileden çıkardığı gelen duyumlar arasında. 

ŞİDDET İDDİASI DAHA ÖNCEDE GÜNDEMDEYDİ

İlk olarak aylar önce sosyal medyada çıkan şiddet haberlerinin ardından sürpriz bir kararla dünyaevine giren Torun, kısa süre sonda eşi Algı Eke'ye şiddet uyguladığı haberleri çıkmıştı. Buna rağmen evliliklerini bitirmeyen Eke'nin bir kez daha şiddet haberleriyle gündeme gelmesi yapılan bu ithamlarda doğruluk payının olduğunu düşündürdü. Torun ve Eke çiftinin ilerleyen günlerde evlilikleriyle ilgili nasıl bir karar alacakları merak konusu oldu.(SABAH)