Bu yaza damgasını vuran Adriana Lima ile Türk yazar Metin Hara aşkında oldukça ilginç bir gelişme yaşandı.Geçen ay Metin Hara ile aşkını Bodrum'da yaşayan ve Türk hayranları tarafından 'yenge' diye anılan dünyaca ünlü model  Adriana Lima, Abdye döndükten sonra herkesi şaşırttı. Lima, önceki akşam New York'taki evinde eski sevgilisini ağırladı. Metin Hara'nın tepkisi merak konusu.

ESKİ SEVGİLİSİNİ EVİNDE AĞIRLADI

Adriana Lima, önceki akşam Yunanlı eski aşkı Miltiadis Kastanis'i New York'taki evinde ağırladı. Boks tutkusuyla bilinen Brezilyalı model ile eski aşkı Kastanis, 'Baby face' lakaplı ABD'li boksör Niko Valdes'in maçını televizyondan izledi. 

ÖZLEDİM SENİ...

Bu yaşananlar ise Adriana Lima'nın Bodrum'da Metin Hara ile tatil yaptığı sırada Kastanis'in güzel modele "Özledim seni. Yine coşmuşsun ama eve dön artık" şeklindeki çağrısını akıllara geldi.

GÜLŞEN'İN DAN DAN ŞARKISIYLA COŞTULAR

 Adriana Lima ile kısa süreli aşk yaşayan Kastanis'in Brezilyalı modelle çekilen fotoğraflarını ayrılığa rağmen Instagram'dan silmemesi de dedikoduları arttırdı. Adriana Lima dün de popçu Gülşen’in ‘Dan Dan’ şarkısıyla coştuğu anları Instagram’da paylaştı. Üstelik arkadaşları ile şarkının nakaratı ‘Dan Dan’ı birlikte söyledi. Böylece Gülşen de sesini dünyaya duyurdu. Adriana'nın arkadaşlarının arasında eski sevgilisi Miltiadis Kastanis de vardı.(POSTA)