15 haziran günlük ve haftalık burç yorumları! Burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorum tüm detaylarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da!15 haziran 2017 perşembe günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Gün içinde alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 15 haziranda dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 15 haziran 2017 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 15 Haziran 2017 perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

15 haziran perşembe günü bugün yolculuk yapmadan önce oturup bir düşünün, mümkünse yola çıkmayı erteleyin. 15 haziran bugüne pozitif motivasyonla başlayacaksınız ruhsal enerjiniz çok yüksel. Galiba değişim zamanı geldi. İiçinizdeki sesi daha fazla bastıramayacaksınız değişim isteği sizisaracak. Bu güzel enerjiyi ve duygu patlamasını çevrenize yansıtacağınızdan kuşkunuz olmasın.  

BOĞA BURCU 15 Haziran 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

15 haziran perşembe günü bugün biraz daha sakin olmanız dikkatli davranmanız gerekiyor. İş yerinizde alacağınız kararlarda acele etmeden güvendiğiniz insanlardan fikir almak daha iyi olabilir. Planlarınızı gerçekleştirmek için çok fazla aceleci davranmamalısınız mümkünse bir kaç gün ertelemelisiniz. Özel hayatınızda ise biraz daha mantığınızı dinlemelisiniz doğruluğunu düşünüp tartmadan karar vermemeli hayatınızdaki kişiye haksızlık etmemeye özen göstermelisiniz. 

İKİZLER BURCU 15 Haziran 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

15 haziran perşembe günü iş hayatınızda başarılı bir gün siz bekliyor. Yeteneklerinizi göstermek için fırsatlar önünüze gelecek. Bugünlerde değer verdiğniz insanların sizi destekleleyip cesaretlendirmesi sizi daha güçlü hissettirecek. Para kazandığınız ama biraz fazla yorulacağınız günler sizi bekliyor. Yoğun ve kazançlı bir süreç sizleri bekliyor. Bu işlerin altından kalkmak için daha aktif ve tempolu olmaaya gayret gösterin. Aklınıza gelen en uç düşünceleri ifade etmekten çekinmeyin, bu hafta iş hayatında kazanan siz olacaksınız. 

YENGEÇ BURCU 15 Haziran 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Bugün daha iyi hissedebilmek için ilk yapmanız gereken içinizdeki öfke ve siniri kontrol altına almak olmalı. Bilinçaltınızı dinleyerek öfenizi kontrol etmeli kendi ruhunuzu serbest bırakmalısınız. Bunu yapmadığınız takdirde ise gerginliğiniz artacak ve çevrenize zarar vereceksiniz. Bu da sizin yakın çevreniz tarafından tepki toplamanıza sebep olacaktır. Özel hayatınızda ise her şey yolunda hatta aşkın zirvesine çıkacağınız günlerden geçiyorsunuz. 

ASLAN BURCU 15 Haziran 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün kendinize güvenirken kontrollü davranışlar içinde olun ve kazanın. Özel yaşamınızda ise geçmişle ilgili hatalarınızdan ders çıkararak hareket etmelisiniz. 

BAŞAK BURCU 15 Haziran 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün yolculuklardan gelecek şanslara sahipsiniz. Beklenmedik yolculuklar önemli fırsatları süreklilik arz edecek kazançları da beraberinde getirebilir sizlere. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinize bugün sevgi dolu davranmalı birlikte geçireceğiniz aktivitelerle ilişkinizi renklendirmelisiniz.

TERAZİ BURCU 15 Haziran 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Maddi konularda bir takım zorlanmalar söz konusu olabilir. Alacaklarınızı tahsil etmekte zorlanabilir ödemelerinizi zamanında gerçekleştirememenin sıkıntısını yaşayabilirsiniz. Bu durum sizleri öfkelendirmemeli. Bundan sonrası için doğru adımlar atıp tedbirli davranmanızı sağlamalı. Bu durum sizin bireysel davranışlarınızdan çok başkaları için yaptığınız fedakarlıklardan kaynaklanacaktır. Zamansız harcamalar ve sevdiğiniz insanlara HAYIR kelimesini kullanamamanın faturası da denilebilir

AKREP BURCU 15 Haziran 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

İş hayatınızda ise ufak tefek olumlu gelişmeler kendinize olan güveninizi yükseltecektir. Bu güzel enerjileri akıllıca değerlendirir başkalarının etkisi altında kalmadan güvenle hareket edebilirseniz kendi şansınızı kendiniz yaratabilir ve kısa sürede oldukça başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise bugün eş yada sevgilinizi yargılar tarzda hareket etmekten kaçının. 

YAY BURCU 15 Haziran 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Bugün sezgilerinize güvenmelisiniz. Özellikle iş hayatınızda sizi başarılı kılacaktır. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin söylediklerini dikkate alırsanız zarar göreceğiniz olayların önüne geçebilirsiniz.

OĞLAK BURCU 15 Haziran 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün bilgisayar ve otomobilinizle ile ilgili sıkıntılar yaşamak istemiyorsanız genel bir bakım yaptırmak akıllıca olacaktır ayrıca sigorta vergi ya da gözden kaçan kredi ödemeleri gibi konularda problemler yaşamamak için kontrol yapmanız yerinde olacaktır. Özel yaşamınızda ise ilişkinize dört elle sarılmanın mücadele etmenin mükafatını maddi manevi almaya başlayacaksınız. 

KOVA BURCU 15 Haziran 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Bugün gıda zehirlenmelerine karşı dikkatli davranın yediğinize içtiğinize dikkat edin. Ailevi konularda ise anneyle ilişkilerde sorunlar yaşanabilir. Kırıcı olmamalısınız. Özel yaşamınızda ise uzun süre öne hayatınızda olan aşkınızdan gelen bir telefonla şaşırabilir size söyledikleri karşısına duygusal bir yoğunluk yaşayabilirsiniz.

BALIK BURCU 15 Haziran 2017 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Uzun bir yolculuğa çıkmak gibi bir düşünceniz varsa dikkatli davranın ve mümkünse daha sonraki bir zamana erteleyin. Bugün ruhsal enerjiniz oldukça kuvvetlidir. İç sesiniz gelen değişim enerjisini içinizde hissedecek bu güzel enerjileri sevdiğiniz insanlara sevgi ile yansıtacaksınız.