Bu hafta magazin rüzgârı her taraftan, her türlü esti. Menajeri tarafından ölümle tehdit edilenden,  boynuz kulağı geçti dedirten diyaloglar ! Her zaman olduğu gibi magazin basınını çok iyi kullanan, her zaman olduğu gibi vizyona girmeden filminden söz ettiren Şahan. İşte böyle esintisi bol olan bir magazin haftası geçirdik.

Ferman Toprak "Hayatı tespih yaptım" diyerek şarkıyı herkesin  beynine kazımayı ve diline  dolamayı başardı. Ama şöhretin ve kazanılan bol paranın da bir bedeli var. Şimdi Ferman Toprak şöhreti ve parası ile sınav oluyor sanki! Toprak'ın aracı 13 Ekim gecesi Şişli'de sahneye çıktığı gece kulübünün önünde kurşunlanmıştı. Seyir halindeki bir araçtan açılan ateş sonucu lüks otosuna 10 kurşun isabet etmişti. Olay sonrası saldırgan ya da saldırganlar kayıplara karışmıştı.  Ferman Toprak, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuru yapmış, suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü türkücü aracını; eski menajeri İsmet Günbeyi'nin, kendisini öldürtme maksadıyla kurşunlattığını iddia etti. Kim bilir karşılıklı neler yaşandı ki "canını alırım" mesajı bu şekilde verildi. Neresinden bakarsanız bakın bunun arkasında paylaşılamayan para çıkacak gibi.

Demet Akalın'ı herkes bilir. Aklına geleni pat diye söyler, birisini kırdıysa da fark etmeden ya da bazen bile bile bunu yapar. Onun için biraz dobra diyenler de, patavatsız diyenler de var. Ama bana göre çok akıllı! Şöhretini ve çevresini çok iyi kullanabilen biri. Aslında bu konularda Demet Akalın'a baktığımda karşımda Hülya Avşar' ı görür gibiyim. Geçen akşam da Demet Akalın "boynuz kulağı geçer" sözcüğünü hatırlatıcı cümleler kullandı.

Demet Akalın, geçtiğimiz akşam eski dostları Sinan Akçıl, Fettah Can ve Hasan Yenilmez gibi isimlerle biraraya geldi. Mekan çıkışı Demet Akalın magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Magazin muhabirleriyle ayak üstü yaptığı sohbette söz Hülya Avşar'a gelince " Hülya hanıma ' Bırak sana bir single yapayım, harika bir şey olacak' dedim ve kabul etti." dedi.  Demet Akalın Hülya Avşar'ı çok sever. Zamanında kendisine çok destek verdiğinden Hülya Hanım için kendi emekleriyle bir single yapmak istediği açık. Açıkçası bana "boynuz kulağı geçti" dedirtti.

Geçtiğimiz günlerde evine girmeden önce  mahallesinde magazincileri  görünce Cem Yılmaz'ın  yüzü düşmüş. Çok şaşırmadım! İş- güç tanıtacağı bir şey olmadığı zaman magazin gazetecileriyle işi olmaz!!! Magazin gazetecilerini ya azarlar ya surat yapar ya da görmezlikten gelir. Ama reklam yapılacak bir işi olduğu zaman magazin gazetecileriyle saatlerce sohbet eder, Onlara her fırsatta ayak üstü stand-up yapar! Çünkü magazincilerle işi var ! Onun magazincilerle yıllardır değişmeyen ilişkisi bundan ibaret...

Ama magazinci gazeteci dostlarımız bir birlik olup da Cem Yılmaz 'a bir - iki  yıl ambargo koyamadılar. Bunu başardıkları an herkes kendine bir çeki düzen verecektir!!!

Son olarak ünlü komedyen Şahan' dan bahsedelim. Recep İvedik 5 çıkmadan adından deli gibi konuşturmaya başladı. Şahan' ın enteresan bir şansı var. Yaptığı işler kendi kendinden söz ettiriyor. Şimdiden Recep İvedik 5 merakla beklenilen bir film oldu. Vizyona girene kadar bu rüzgâr ve artçıları ile gişesi şimdiden bol olacak gibi. İyi şanslar!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın