Bu hafta öne çıkan bir kaç magazin gündemini kaleme almak istiyorum.

Usta oyuncu Öztürk Serengil'in kızı Seren Serengil ile başlıyorum.

Seren Serengil kendisi hakkında kötü yorum yapan takipçilerin ismini liste şeklinde çıkartıp sosyal medya sayfasından ifşa etti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla bu sıralar yine gündeme gelen Seren Serengil, kendisine olumsuz yorum yapan takipçilerine adeta savaş açtı.

Serengil, savcılığa bu kullanıcılar hakkında örgüt kurmaktan şikayette bulunacağını belirtti.

Anlayacağınız kafayı takacak kadar yorumlar onu rahatsız etmiş. Bakalım bu kötü yorum yapan sahte hesaplardan kaçı polis tarafından yakalanacak.?!

Şimdi sırada uzun zamandır dedikodu olarak dolaşan ama şimdi dedikodudan çıkıp gerçeğe dönüşen bir boşanmaya göz atalım.

Yaklaşık 1,5 yıl süren evliliklerini geride bıraktığımız bu hafta yaptıkları basın açıklamasıyla evliliklerini sonlandıran Merve Sevi ve Çalkan Algün anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

1,5 yıl önce spor eğitmeni Çalkan Algün'le nikah masasına oturan Merve Sevi, aralarındaki uyumsuzluğu neden göstererek boşandı. Ardından Yaşadığı ayrılığın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Sevi, takipçilerinin konuyla ilgili olarak kendisine yönelttiği sorulara şu yanıtı verdi: "Sanki kötü bir hastalığa yakalanmış da geçmiş gibi" dedi..

Son olarak iki sanatçı arasında yıllardır bitmeyen bugünlerde hala devam eden bir kavga var.

Yeşim Salkım, Gülben Ergen hakkında yine sert açıklamalar yaptı. Salkım 'Gülben Ergen sürekli davalar açıyor. Açtığı dava örgüt kurmakla ilgili. Ben örgüt kurmuşum. Biz hepimiz örgütmüşüz, o dönemin insanları da' diyerek isyan etti! Salkım'ın devam eden sert sözleri şu şekilde;

"Ben direkt söyleyeceğim şeyi dolaylı söylemem. Bak bir daha söylüyorum Gülben Ergen, ben direkt söyleyeceğim şeyi dolaylı söylemem. Ben yanıma yandaş almam. Bunlara benim ihtiyacım yok. Ben tek başıma aslanlar gibi savaşırım. Savaştım da. Seninle ilgili her şeyi biliyorum. Her şeyi biliyorum, bu kadar net. Ve ben Tolga Duğles ile de buluştum. Tolga Duğles ile oturup kahve de içtim. Bunu söyledim. Ben Tolga Duğles'in neler yaşadığını da biliyorum şu anda. Ne kadar parasız kaldığını, hangi işlerin peşinde koştuğunu, ne yaptığını da biliyorum. O insanların senin hakkında ne düşündüğünü de biliyorum. Her şeyi biliyorum, uydurmuyorum, iftira atmıyorum. Ama benim konum bu değildi. Ben kimsenin ahlak bekçisi değilim zaten."

Gerçekten bu kavga , bu öfke bitmiyor ve bitecek gibi de değil.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.