Bu hafta magazin gündemimiz yine çok renkli yine çok eğlenceli. Açıkçası yazarken ben de deşarj oluyorum, çoğu zaman da eğleniyorum.

Çünkü bazı ünlülerimizin yaptıklarını, konuştuklarını ve her türlü durumlarını sizlerle buradan paylaşıyorum. Ya da hafta içi paylaşılan haberleri farklı bir göz ile sizlere aktarıyorum. Çünkü yıllardır sizlerin ekranlardan izlediğiniz ünlülerin  gündem olan konularının çoğunun perde arkalarını çok iyi biliyorum.

Neyse dönelim gündemimizi bir nebze de olsa değiştiren magazin dünyasının renkli simalarına... Bunu bu hafta ünlülerimizden güzeller güzeli Hande Subaşı " Hayvanları bazen insanlardan bile daha çok seviyorum. Çünkü bazı insanlardan daha sadıklar. Nankörlük yapmıyorlar en azından" dedi. Bu cümleleri bir çok yerde ne kadar da çok duyar olduk!  Genellikle en yakınından kazık yiyenler bu cümleleri çok sık kullanıyor. Ona bakarsanız bazen en sadık hayvanınız bile sizi durup dururken ısırabiliyor ya da tırmalayabiliyor, Neden o zaman " insanları hayvanlardan fazla seviyorum" denmiyor.

Çünkü diğer türlü kazık yedikleri kişilere mesajlarını iletemeyecek, çevrelerine karşı kötüleyemeyecekler! Ve bu durumlar bana çok komik geliyor.

Şahan Gökbakar' ın  Recep İvedik 5  filmi çok eleştiri aldığı zaman "her şeye rağmen gişede rekor kırar" diye yazmıştım. Dediğim gibi de oldu ve hâlâ devam da ediyor... Şahan Gökbakar bugünlerde sosyal medyada başarının  keyfini çeşitli videolar paylaşarak gösteriyor. Özellikle Recep İvedik 5'in galasına giderken eşi Selin Gökbakar ile çektiği videoyu instagram'da paylaşmış ve yoğun ilgi görmüştü. Ünlü komedyen, bu hafta da 'Öv beni part 2' mesajıyla bir video daha paylaştı. 400 bin üzerinde beğeni alan videonun devamı da gelecek gibi görünüyor. Haklı!!!

Bu hafta bir de artık kabak tadı veren ve herkesin de alıştığı Demet Akalın ve Hande Yener atışması vardı. Yaklaşık dört yıldır bu atışmalar sürüyor, her fırsatta birbirlerine göndermelerde bulunuyorlar. Son olarak bu hafta bir mekan çıkışı Hande Yener, Demet Akalın hakkında gelen sorulara "Birbirimize gıcık oluyoruz" diyerek rakibi Demet Akalın'a göndermede bulundu. Bunun üzerine yine bu hafta akşam saatlerinde görülen olaylı ikilinin diğer tarafı Demet Akalın bu tepkiye Hande Yener için "Bana onu sormayın" dedi. Ne güzel! al gülüm ver gülüm..  Her iki ismin de böylesi işlere ihtiyacı yok. Her ikisi de yaptıkları işte çok başarılı. Bence her ikisi de bu tartışmalardan çok eğleniyorlar. Zamanında Hülya Avşar'ın Gülben Ergen ile eğlendiği gibi..

Sevgi ve hoşgörü ile kalın