Beşiktaş adına Ankaragücü karşılaşmasında uzun zaman sonra oluşan olumlu gelişmelerden ve bazı nahoş durumlardan bahsedeceğim.

İlk olarak gecenin öne çıkan olayına değinelim. Bu formanın değerini bilen, başarıya aç, çalışkan ve genç futbolcu kardeşlerimizi daha doğrusu evlatlarımızı selamlıyorum. Senelik 2-3-4 milyon Euro'ları beğenmeyip, tabiri caizse takıma trip atan yaşını başını almış ruhsuzlar sürüsü gibi sahada dolaşan abilerine ders verircesine maça damgasını vuran 19 yaşındaki Güvenç kardeşimiz, sahada basmadık yer bırakmayan Dorukhan kardeşimizin ve öz kaynaktan gelen formanın değerini bilerek oynayan Fatih kardeşimi tebrik ediyorum ve daha çok çalışmalarını bekliyoruz.

* * *

Bir diğer önemli konu ise gecenin yıldızı Adem Ljajic. Gerek attığı gol, gerek topsuz oyunda etkisi, gerek asist niteliğindeki pasları özlediğimiz Beşiktaş'ı sahada izleten önemli futbolculardan biriydi Ljajic. Gel gelelim maçı izlerken herkes gibi gözüme batan bir gelişmeye... Yani Adem Ljajc'in 30 metreden direğe vurduğu firikikten önce topu ondan almaya çalışan isimlere... Şunu unutmasınlar ki, onların yarım sezon kadroya giremediği İtalya liginde Adem'in 9 sezon top koşturduğu ve 2 Maçta bir asist oranı yakalamış bir futbolcuya, diğer oyunculara tanınan serbestliğin onda birini tanırsak bu takımı sırtlar ve önemli bir oyuncusu olur.  

* * *

Bir öğretmen olan Şenol hocanın öğretmenler gününü kutlarım  Ankaragücü maçında sahaya sürdüğü gençler için öğretecek çok şeyin olduğunu düşünüyorum  bu 4-1 lik galibiyet önümüzdeki Galatasaray derbisi için bir moral olduğunu düşünüyorum 
Bir sözümde TFF'den istifa eden sayın Ali Dürüst'e. Keşke taraftarı ve önemli yöneticisi olduğu yakım için transfer yaparken, TFF'deki konumunu aklına getirseydi ve istifa etseydi daha etik davranmış olurdu. Dürüst için bir kayıp değil ama TFF için Ali Dürüst'ün istifası önemli bir erezyon bence.