Bu hafta yine yüreğimiz yandı. Yine terör masum vatandaşlarımızın canlarını aldı. Yine birçok eve ateş düştü. Yapılmak istenen; Türkiye'de huzur olmasın! Her alanda işler durma noktasına gelsin!

Özellikle yaz mevsimine sayılı haftalar kala turizme büyük darbe vurulmak isteniyor.

Aynı şekilde iç piyasada da zaten can çekişen ticaretin büyük yaralar alması hedefleniyor. Yine birçok sanatçının konserleri iptal oldu. Düşünün bir sanatçının yanında çalışan birçok kişi var. Bunların çoğu iş başı para kazanıyorlar. Birbirine bağlı zincirleme bir ticaret bakacak olursanız... Koruma hizmeti verenden ulaştırmasına, uçak biletinden, oteline, mekan çalışanından- makyözünden kuaförüne saymakla bitiremeyeceğim kadar kişi şimdi ekmeksiz kaldı. Kiminin ev kirası, kiminin borcu, kiminin çocuğunun süt-bez parası, kiminin cebine gireceği harçlığı ellerinden alındı.

Bunun gibi kimlerin umutları ileri tarih oldu yazmakla bitmez.

Türkiye'me yaşatmak istenenler kesinlikle bu terör lanetinin kursağında kalacak. Açıkçası bu hafta bende magazin ile ilgili yazı yazmaktan çok ünlülerimizin terörle ilgili sosyal medyada paylaşımlarını sizlerle paylaşmak istedim. Sesimizi ve al bayrağımızı asla alaşağı edemeyecekler. Her zaman tek yumruk tek yürek olmayı bildik ve bilmeye de devam edeceğiz.

İşte ünlülerimizin teröre isyanları:

MURAT BOZ: Yandı canımız yeter artık!

CEM YILMAZ: Allah insanlara sabır versin. Tüm memleketimin başı sağ olsun. İnsan hayatının en kıymetsiz olduğu günleri yaşatan her şarta lanet olsun!

DEMET AKALIN :"Biz iyiyiz. Bize bir şey olmadı merak etmeyin" demekten de utanıyor insan! Biz iyi değiliz! Bize yine çok şey oldu! Ankara. Çok üzgünüz...

ESRA EROL: Ya sabrı çoktan geçtim. Sabır kalmadı kalbimde, dilimde lanet sözcükleri

OKTAY KAYNARCA :Masum suçsuz silahsız sivil insanlarımızı, çocuklarımızı öldürdüler ve bunu bir savaş olarak adlandırıp üstelik. Oysa elinde silah olmayan birini öldürmek şeref haysiyet ve onur yoksunluğudur. Şimdi bu insan bile olamamış canilere söylenecek tek şey şudur ki: Bizi korkutamadınız. Evet, üzdünüz canımız çok yandı ama korkmadık ve bunu da yazdık, unutmayacağız! Zamanı geldiğinde cevabını vermek için... Ama sizin de unutmamanız gereken bu dünyada da öbür dünyada da lanetlisiniz..

BURCU ESMERSOY: Yeter artık yeter be yeter!

O kadar çok ünlümüzden teröre lanet vardı ki seslerini duymak güzeldi.

Ünlüsü- ünsüzü ile alevisi- sünnisi, çerkezi ve lazı ile Edirne 'den Kars" a kadar tek yumruk tek yüreyiz! Hepimiz kardeşiz! dünde böyleydi, bugünde yarında bu kardeşliği hiç bir kalleş bozamayacak.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...