Yaz ayının bitmesine sayılı günler kaldı. Deniz, kum, güneş tatili yapan ünlülerimiz tüm yaz boyunca bir birinden farklı görüntüleriyle haber oldu.
Gelin yazın bitmesine sayılı günler kala hangi ünlümüzü nerede nasıl gördük birlikte göz atalım.
Bodrum’da tatil yapan Şeyda Coşkun ve Tuğba Coşkun kardeşler önceki gün Yalıkavak’taki halk pazarında görüntülendi. Tezgahları gezen ve organik ürünleri tercih eden ikili bol bol meyve aldı. İki kardeş neşeli halleri ve fit görünümleriyle pazarda ilgi odağı oldular.

On parmağında on marifet olan bir başka güzelimiz Hülya Avşar yeni şarkısı “Yapma Aşkım”a çektiği kliple yine kendinden çok konuşulmasını sağladı. Her yaz olduğu gibi Ayvalık’ta tatil yapıyor. Ünlü sanatçı önceki gün tekneyle açılıp denizin tadını çıkardı. Avşar teknede de “Yapma Aşkım”ı söylerken çektiği videoyu sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaştı.Daha sonraki günlerde havuzda kurbağalama yüzmesini yine sosyal medyasında yayınlayarak sevenlerinden büyük beğeni aldı.

Başarılı oyuncu Salih Bademci geçtiğimiz günlerde tiyatro oyunu öncesinde doğum gününü kutlamıştı. Bademci bu doğum günü kutlamasından sonra işlerine ara vererek ailesiyle beraber tatile çıktı. Oyuncu, eşi İmer Özgün ve kızı İklim’le tatil yolunda bir fotoğraf paylaştı ve altına da şu notu yazdı “Bademci’ler yolda.”
Ne diyelim yazın bu son günlerinde kendilerine keyifli tatiller dilerim.

Düzgün fizikleriyle magazin gündeminden düşmeyen Samyeli ailesinin kızı Deren Talu şimdiki haberimizde yerini alıyor. Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu Bodrum’da tatil yapıyor. Tatil karelerini sık sık sosyal medyada paylaşan Talu önceki gün de kaldığı otelin balkonunda verdiği bikinili pozu sosyal medya hesabına yükledi. Talu’nun bu karesi takipçilerinden kısa sürede büyük beğeni aldı. Bir çok kere anne kız düzgün fizikleriyle sosyal medyada ki bu paylaşımlarıyla herkesi kendilerine hayran bırakmasını biliyorlar. Bir Maşallah da bizden olsun.

Yazın son günlerinin tadını çıkarabilmeniz dileklerimle haftaya görüşene kadar sevgi ve hoşgörü ile kalın...