FTISLAND İstanbul konseri ne zaman? FT Island geliyor

Kore müzik sektöründe 10 yılı deviren ve dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü grup FTISLAND Türkiye'ye geliyor. İnternette düzenlenen etkinlik ile grubun Avrupa turunda hangi ülkelere gideceği hayranların verdiği oylarla belirlendi. Oylamanın sonuçlanmasıyla birlikte turun son ayağını İstanbul olarak belirleyen grup, 29 Ekim 2017'de İstanbul'da sevenleriyle buluşacak. Peki 2017 FTISLAND [X] IN ISTANBUL İstanbul konseri ne zaman? FTISLAND konseri nerede? FTISLAND konseri ile ilgili merak edilenleri derledik. İşte ayrıntılar

FTISLAND TÜRKİYE KONSERİ NE ZAMAN?

Ünlü k-pop grubu FTISLAND, sevenleriyle İstanbul'da buluşacak. Ekim ayında düzenlenecek olan Avrupa Turu'nun programı açıklandı. Sevilen grup 29 Ekim 2017'de Türkiye'de hayranlarına unutulmaz bir konser yaşatacak. Grubun tur kapsamı şöyle:

20 Ekim - Moskova
22 Ekim - Budapeşte
24 Ekim - Varşova
26 Ekim - Amsterdam
27 Ekim - Paris
29 Ekim - İstanbul

Konser 29 Ekim 2017 Pazar günü saat 16.00'da başlayacak. Volkswagen Arena İstanbul'da gerçekleşecek olan konserin biletleri satışa çıkıyor.

FTISLAND KONSERİ BİLET FİYATLARI

Konser biletlerinin 24 Ağustos 2017 Perşembe günü saat 09.00'da satışa sunulacağı açıklandı. Dört farklı kategoriden oluşan biletler ve fiyatları şöyle:

Hi-Touch Paketi: 525 TL (VVİP Bölümü ve Hi-Touch) Hi-Touch‘u konser sonrası sanatçılar ile selamlaşma, küçük bir buluşma olarak adlandırabiliriz.
Soundcheck Paketi: 475 TL (VVİP Bölümü ve Soundcheck) Soundcheck bileti ile konser öncesi grubun provasını izleyebilirsiniz.
GA1 Bilet: 150 TL
GA2 Bilet: 95 TL

2013 YILINDA DA İSTANBUL'A GELMİŞLERDİ

Sevilen grup, İstanbul Fenerbahçe Arena'da 2013 yılında düzenlenen Music Bank in İstanbul kapsamında Türkiye'yi ziyaret etmiş, Türk hayranlarıyla buluşmuştu.