Otoskopi hastalığının işlendiği psikolojik gerilim türündeki 11 filmi iş, sanat ve ünlüler camiasından da ilgi gördü. Yapımından çekimine, oyuncularından kurgusuna kadar tamamen bir İzmir filmi olan '11'in yapımcılığını Carat Yapım'ın kurucusu Murat Barutçu üstlenirken, yönetmen koltuğunda Can Varol, senaryoda ise Ali Cumhur Demir imzasını taşıyor.

Sosyal medyada olay olan 11 filmi izleyiciden tam not alırken, filmin yapımcısı Murat Barutçu serinin bir sonraki filmi 12 için de İzmir'de start verdiklerini dile getirdi. İzmir'de Karantina Adası'nda çok özel şartlarda çekilecek olan 12 filminde birçok sürpriz isim de yer alacak.

Film, son yıllarda neredeyse herkeste bir tutku halini alan selfie yani özçekim tutkusu ile bağdaştırılan özgörüm hastalığını konu alıyor. Otoskopi hastası olan üniversite son sınıf öğrencisi Zeynep’in, sürekli kendisini izleyen bir kendisi daha olduğunu sanmasıyla başlayan sanrıları, ileri düzeye ulaştığında psikolojik destek ve tedaviyi reddetmesiyle birlikte kendisini takip ettiğini düşünen diğer kendi ile birlikte yaşamaya karar veriyor.