Fulden Uras göğsünde 11 saat içinde hızla büyüyen bir kitle sebebi ile hemen ameliyata alındı. Onur Akay instagram hesabından olayı kamuoyuna duyurdu. Uras’ın hayranları durumunun ciddiyetini merak ediyordu.

Sanatçı Fulden Uras, sağ göğsünde  tekrarlayan enfeksiyonların yol açtığı doku bozulması nedeniyle yaptırılan ileri tetkikler sonrası bu hafta başında ameliyat edilmişti.

Sanatçının sağlık durumu ile ilgili olarak tedavi gördüğü Hastanenin Başhekimi Prof. Dr. Reha Baran şu bilgileri verdi: “Hastamızın problemli alanı geniş olarak temizlenip patoloji incelemesine gönderildi. Net sonuç için patoloji raporu beklenmekte” dedi.

Uras uzun yıllardır magazinden, dedikodudan uzak hayatını sürdürüyordu. Onu çok eskiden tanırım. Yaşadıklarına gerçekten çok üzüldüm. Allah acil şifa versin inşallah!

Bir kötü haber de  Çocuklar Duymasın dizisinden geldi. Çocuklar Duymasın adlı dizide  Beton Orçun karakterine can veren Alperen Khamis’in anneannesi ve annesi Haziran ayında talihsiz bir trafik kazası geçirmişti. Yaşanan bu kaza sonrası yapılan müdahalelere rağmen Khamis’in anneannesi Zennure Aksu, Haziran ayında hayata gözlerini yummuştu. Genç oyuncu Alperen Khamis daha bu acıyı üzerinden atamadan bu defa aynı kazada yaralanan ve o zamandan bu yana yoğun bakımda tedavi gören annesi Nilgün Aksu’yu kaybetti. Aksu aynı kazada ağır yaralanmıştı ve uzun bir süredir yoğun bakımda tedavi altındaydı. Yaşı daha çok gençti, Allah rahmet eylesin!

Hastalıklar, ölümler bunların hepsi biz insanlar için mutlaka ama, kendi başımıza ya da yakın çevremizde sevdiklerimizin başına geldiğinde üzülüyor, etkilenmiyor değiliz.

Allah herkese sağlık ve güzellikler versin!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.