Eski mankenlerden Demet Şener geçtiğimiz Haziran ayında işadamı Cenk Küpeli ile dünya evine girmişti. O günden bu güne iki ünlünün evlilikleriyle ilgili sular bir türlü durmuyor. Suların durmamasından daha çok bir takım kirli eller bu evliliğin üzerinde dolaşıyor. Her nedense bu ikilinin mutluluğundan mutsuz olan veya olanlar var.Şimdi yine o kirli eller bu haftada iş başındaydı.

Bu hafta yaşanan olay Cenk Küpeli'nin babası Avni Küpeli den geldi. Cenk Küpeli'in babası sosyal medyada, "Demet Şener, gözümüzün nuru oğlumuz Cenk'i bizden koparmış ve ailesini hiçe saymıştır. Yaptığı nispetler sadece İbrahim Kutluay'ı değil, bizleri de derinden yaralamaktadır. Bu konuya da özellikle dikkat çekilmesini rica ederiz. Saygılarımızla... Oya - Avni küpeli" yorumunu yaptı.

Avni Küpeli bu mesajının hemen ardından da bu sefer şu açıklamayı yaptı.

"Demet Şener oğlumuzla İbrahim Kutluay'a nispet yapmak için evlendi. Evlendiğinden beri oğlumuzla hiç görüşemedik. Bizi oğlumuzdan kopardı. Oğlum ve Demet'le barışma söz konusu bile olamaz"

Demet Şener gerçekten bu evlilikte eski eşinden öç almak adına bu evliliği yaptıysa hayatının en büyük hatasını yapmıştır. Ama ben açıkça buna inanmıyorum. Demet'in bu denli aptalca bir hareket içinde olacağına inanmıyorum.

Cenk Küpeli'de aptal aşık olmayacak kadar akıllı! Onun böyle bir oyun içine girmeyecek kadar aklı başında biri olduğuna inanıyorum.

Zaten bu yazdıklarım gibi değilse bu evlilik çok uzun sürmez. Cenk yakışıklı ve başarılı bir insan. Demet'in eski eşini aratmayacak kalitede, hatta bence üstünde. Ama gördüğüm kadarıyla ortada bir gerçek var, Birileri bu çiftin mutlu olmasını istemiyor ve aileleri üzerinden gidiliyor. Yani içeriden yıkmaya çalışıyorlar.

Bence ne Demet Şener, ne Cenk Küpeli, ne de ailesi bu oyuna gelmesin. Her şey bir oyundan ibaretse zaten bu evlilikte çok uzun sürmez.

Gerçekte bir aşk evliliğiyse kim ne derse desin, kim ne yaparsa yapsın boş. Herkese ve her şeye rağmen birbirlerine sahip çıkıyorlar!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...