Uzun zamandır ortalarda görünmeyen ünlü oyuncu Tamer Karadağlı bu hafta içinde magazin muhabirlerine denk gelince bir süre sohbet etti. Ünlü oyuncu eskiden verdiği bir röportajında 11 yıl önce boşandığı eski eşi Arzu Balkan için "En doğru seçimim Arzu'yla evlenmekti. Bir çocuğum daha olacaksa yine Arzu'dan olmasını isterim" demeci hatırlatılıp eski eşiyle tekrar evlenmeyi düşünüp düşünmediği sorusu tekrar sorulunca şöyle yanıtladı: "Di'li geçmiş zaman kullanmıştım. Temenniydi o. Ben Arzu Hanım'la bir kere evlendim zaten. Ama hiç büyük konuşmamak lazım tabii, bilemiyoruz." dedi.

Ünlü oyuncu, kızları Zeyno'nun kardeş isteyip istemediği sorulunca da "Ona bunu sormadık. Bakalım, hayırlısı" dedi.

Ünlü oyuncunun boşandıktan sonra eski eşinin yerine hâlâ birini koyamadığını 11 yıl içinde biz de gördük. Bakalım 11 yıl sonra tekrar eski eşler nikah masasına oturur mu göreceğiz.

Gerçi bu hafta Tamer Karadağlı' nın sevgilisi var diye haberleri çıksa da her zaman gönlünün olduğu yer belli..

Evliliğe gidebilecek gibi olan ve son haftalarda çok dillenen bir ilişki de İdo Tatlıses.

Uzun süredir aşk yaşadığı Yasemin Şefkatli'nin doğum gününü ilk olarak sosyal medya hesabından duygusal bir mesajla kutlayan İdo, sevgilisine bir de sürpriz parti düzenledi.

Bu hafta içi gece yarısına kadar arkadaş grubuyla sevgilisinin doğum gününü kutlayan genç şarkıcı, Yasemin Şefaatli'yle mekândan elele çıktı. Bu birlikteliğe baba İbrahim Tatlıses' ten de onay çıkmıştı. Bakalım İdo Tatlıses te bu sene nikah masasına oturabilecek mi? 

Şarkıcı Bengü geçtiğimiz akşam Kuruçeşme'de kuaförden çıkarken görüntülendi. Çıkışta kendisini bekleyen gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bengü, çok sevdiği bir dostunun doğum günü yemeğine gittiğini söyledi. 'Geçmiş olsun' şarkısına klip çekeceğini  belirten ünlü şarkıcı; "Başarabilirsek karlı bir havada çekmeyi planlıyoruz. İnşallah 14 Şubat Sevgililer Günü'ne yetişir" dedi. Magazin gazetecileri 14 Şubat sevgililer gününü duyunca  "Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü'nün sizin için anlamı nedir?" diye soruyu patlatınca ünlü şarkıcı da  'Uzun bir süre hiçbir şey ifade etmiyordu benim için ama bu sene ilk defa bir anlamı var' dedi.'Hediye bekliyor musunuz? sorusunu da cevaplayan Bengü 'En önemlisi birbirini düşünmek. Huzur olsun, kavga, gürültü olmasın yeterli bence. Hediyeye de gerek yok' dedi.

Sevgilisi Selim Selimoğlu ile 'evleniyor' haberine de açıklık getiren Ünlü şarkıcı; "Belli bir tarih yok, Selim ile biz 9 aydır güzel bir ilişki yaşıyoruz. İnşallah sonu öyle güzel ve mutlulukla biter" dedi.

Bakalım bu üç ünlü arasından bu yıl nikah masasına kim oturacak? !!!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın