Salı günü Madrid'de insanlık dışı bir olay yaşandı. Avrupa'nın göbeğinde mültecilere bozuk para atarak eğlenen insanlıktan nasibi almamış Avrupa insanını ibretle izledik. UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Atletico Madrid - PSV karşılaşması öncesinde yaşanan bu insanlık dışı olay izleyenleri şok etti. PSV taraftarları mülteci kadınlara oturdukları yerden bozuk para atarak onları bir sağa bir sola koşturarak alınan her para sonrası oley çekti. Bununla da yetinmeyen Hollandalılar, mültecilere şınav çektirip para verdikleri bardakların içine bira döktüler.

Bu olay insanlığını kaybetmiş bir Avrupalı Profili! Alçaklığın anatomisi olarak tarihe geçti.

Avrupa'nın göbeğinde insanlıktan çıkmış bu Avrupa "insanlarının" yapmış olduğu davranışı tüm Avrupa'ya mal etmemiz tabi ki doğru olmaz. Nitekim insan görünümdeki bu Hollanda vatandaşlarının yaptıklarına bir İspanyol vatandaşının bozuk paraları mültecilerin avuçlarına bırakarak anlamlı bir mesaj verdiğini görüntülerde izledik.

Dünyanın her yerinde holiganlar taşkınlık yapıyor ancak bu başka bir şey bu görüntüler gerçekten bir insanlık ayıbı olarak tarihe geçti. Bu olayın 90 yıl önce Fransa'nın başkenti Paris'te kurulan " İnsan Hayvanat Bahçesi " kepazeliğinden hiçbir farkı yok. Tarihin o kirli sayfalarını açtığımızda bu çirkin Avrupalı davranışının bir benzerini görebilirsiniz.

Fransa sömürge ülkelerden getirdiği halkı para karşılığında sergilemişti. İnsan hayvanat bahçesine çevirdikleri utanç mekanında tabelalarda "Lütfen yiyecek vermeyin, daha önce beslendiler! " yazıyordu. Ancak Fransız çocuklar yine de fıstık ve muz atarak bu insanlık ayıbına alet edilmişlerdi. Avrupa'nın göbeğinde 90 yıl önce kurulan Paris fuarındaki "İnsan Hayvanat bahçesini 14 milyon medeni Avrupalı!!! ziyaret etmişti.

İnsan hakları, özgürlükler konusunda bize sürekli nutuk atan Avrupa her zaman olduğu gibi yine kendi insanlık ayıbına sessiz kalmıştır. Varsayalım Avrupa'nın göbeğindeki bu çirkin insanlık ayıbını bizim taraftarlarımız yapmış olsaydı "Barbar Türkler Avrupa'nın göbeğinde insanlık ayıbına imza attı" başlıkları sürmanşetten tüm Avrupa'ya servis edilir bununla kalmaz Türk milletine karşı bir linç kampanyası başlatılırdı.

Bu arada sakın yanlış anlamayın bizim kültürümüzde asla böyle insanlık dışı bir görüntüye rastlayamazsınız. Bizim içimizde de dünyanın her yerinde olduğu gibi kendini bilmez holiganlar mevcut ancak onlar bile bu davranışı sergilemezdi, hatta içlerinden biri bunu yapmaya tenezzül etse onu sağlam bir dayaktan geçirirlerdi.

Bizi Barbar Türkler ve soykırımcı diye dünya'ya lanse eden sözde medeni Avrupalı bilmelidir ki Türk Milleti tarihte barbarlık ya da soykırım yapmamıştır bu insanlık dışı görüntülerde bizim tarihimizde yaşanmamıştır. Çünkü İslam dinine mensup olan Türk Milleti "Yaratılanı sever Yaratandan ötürü."