Süper Lig'in 28. haftasında Denizli deplasmanında sahneye çıkan Beşiktaş, geçen hafta alınan şok mağlubiyeti unutturdu. İlk yarıya kontrollü ve istekli başlayan Beşiktaş, geçen hafta ilk yarı yedek tuttuğu Adem Ljacic, ilk 11'de sahaya çıkınca daha istekli bir görüntü sergiledi. Maçın tamamına da damgasını vurdu. Adem'in karşılaşmanın 9. dakikasındaki güzel şutunu, Denizli kalecisi de aynı güzellikte kurtardı. Bir dakika sonra yine Adem'in sağdan şutu kaleciden dönünce, pozisyonu takip eden Burak'ın vuruşuyla Beşiktaş'a ilk golü getirdi.

Golün ardından her iki takımın karşılıklı ataklarını izlesek de ilk devre vasat bir oyunla ve tek gollü skorla tamamlandı. Lens ve Nkodou beklenen performansı gösteremedi. İlk devre çekilen 8 şutun 6'sında Adem Ljacic'in payının olması, 45 dakikanın akılda kalanlarıydı.

İkinci yarıya her iki takım da istekli başladı. 52. dakikada bir Beşiktaş klasiği yaşadık adeta. Atiba'nın orta sahada kaptırdığı top, Denizlispor kontratağına döndü. Estupinan'ın şutu filelerle buluşurken, Beşiktaş kontraataktan gol yeme zaafı yüzünden karşılaşmaya denge geldi.

Beraberliği yakalayan Denizli, oyuna hareket kazandırsa da 60. dakikada Adem'in korner atışında kafayı vuran Gökhan Gönül, Beşiktaş'ı tekrar öne geçirdi.

Karşılaşma tempo kazanırken, 66. dakikada Burak'la paslaşan Enkodou'nun sol ayağıyla yaptığı jeneriklik vuruş filelerle buluştu ve Beşiktaş farkı 2'ye çıkardı. Bu şut, Enkodou'nun karşılaşma boyunca yaptığı en olumlu katkıydı.

Karşılaşma boyunca verimli bir performans sergileyen Adem Ljacic, bu güzel oyununu 75. dakikada golle süsledi. Karşılaşmanın skorunu belirleyen gol ise 77. dakikada Diaby'den geldi.

Elde edilen 5 gollü galibiyet aynı zamanda Sergen hocanın deplasmanda aldığı en farklı skoru oldu. Geçen hafta çok vasat bir oyun sergileyen, hatta adeta kaçak güreşen Boateng'i Denizli'ye götürmeyen Sergen hoca, gençlere de şans vererek öze dönüşü hatırlattı. Alkışlar, Ersin, Rıdvan, Katal, Erdoğan ve elbette Denizli'de taraftara umut saçan Beşiktaş'a.