Gösteri dünyasının ünlü isimleri alışılagelmiş görüntülerinin dışındaki hayatlarını da zaman zaman sosyal medyadan yayınlıyor. Özellikle de koronavirüs salgınından sonra kendilerini karantinaya alan isimler en doğal hallerini paylaşıyor...

Gelin hep birlikte bu ünlülerimizin karantina altında sosyal medya paylaşımlarına bir göz atalım.

Geçtiğimiz günlerde eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun koronavirüse karşı tedbir almamasını eleştiren Hülya Avşar, ev karantinasından görüntülerini paylaştı.Avşar, köpeğinin tüylerini tararken çektiği videosunu yayınladı ve takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Yasemin Özilhan, evde geçirdiği günlerde kendini temizliğe verdi. Özilhan, dolapları düzenlerken çekilen karesini Instagram hesabında takipçileriyle de paylaştı.

Başarılı sanatcı Deniz Seki, sosyal medya hesabından evden çıkmadığını belirtti. Seki, "Gördüğünüz gibi saçlarımı da kendim boyadım. Kişisel bakımımıza dikkat ediyoruz." dedi.

Ünlü oyuncu Ezgi Mola önceki gece de sevgilisi Mustafa Aksakallı ile yaptıkları kekle çektikleri pozu Instagram'ının story bölümünde paylaştı. Bunu gören takipçileri "bize yok mu" dediler.

48 yaşındaki sunucu Defne Samyeli, gece yarısı irmik helvası yaptığı anları yayınladı. Samyeli'nin "Talep üzerine gece yarısı irmik helvası... Koronavirüs geceleri..." notunu düştüğü paylaşım kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Sıla, sevenleri için banyoda ellerini yıkadığı esnada 'Günaydın Sevgilim' adlı şarkısını seslendirdi. "İş ciddi, evden çıkmayın" diyen Sıla, sözlerini şöyle sürdürdü:
Hiç gına gelmesin ellerimizi yıkamaktan... Kolonyaları, dezenfektanları şakır şukur dökünmekten... Sağlıklı ve sıkı beslenmekten... Odalarımızı havalandırmaktan... Hekimleri dinlemekten, evde oturmaktan...

Ünlü oyuncu Demet Evgar, "Hepinize gerçek bereketle dolu günler diliyorum. Evde kal ve seyret kendini... Görünenin ötesinde ne olup bittiğini" ifadelerini kullandı. Evgar, meslektaşları Bülent Şakrak ve Selen Öztürk'e de video çekmeleri için çağrıda bulundu.

Genç oyuncu Hande Erçel de tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsten korunmak için evden çıkmamayı tercih eden isimler arasında yer alıyor.
Erçel, evde kalıp resim yapmayı tercih etti. Resim yaparken çektiği fotoğrafın altına "Madem evdeyiz istediğimiz kadar dağıtabiliriz" notunu düştü.

İşte ünlülerimizin karantina altında canlarının sıkıntısını sosyal medya da bu paylaşımlarıyla gidermeye çalıştılar.

Sevgi, hoş görü ve sağlıklı kalın..