Cem Yılmaz ve Defne Samyeli'nin Ağustos ayında ilişkilerinde problem yaşayarak ayrıldığı öne sürülmüştü. Ancak Yılmaz, Defne Samyeli ile birlikte görüldüğü bir video çekmiş ve ayrılık iddialarını yalanlamıştı.

Daha sonra ise Samyeli'nin, geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz'ın son filmi Karakomik Filmler'in galasına katılmaması ve ünlü komedyenin hiçbir paylaşımını beğenmemesi, çift hakkında ayrılık dedikodularını alevlendirdi.

İkili ayrılık iddiaları hakkında sessizliğini korurken, sosyal medya hesaplarından birbirini takip etmeyi sürdürüyor.

Sadece gazetecilerin değil yakın arkadaşlarının telefonlarına bile çıkmayan Defne Samyeli'nin bundan sonrası için nasıl bir tavır alacağı merak edilirken ayrılık nedeni ortaya çıktı.

Cem Yılmaz'ın, ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile görüşmesi üzerine kıskançlık krizine giren Samyeli'nin ayrılık kararı aldığı konuşuluyor.

Bence Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz arasında aşk yoktur. Belki ikili bir proje için buluşmuştur yada bir ortamda sohbet olmuştur ama bu ikili arasında aşk olacağına inanmıyorum. Defne Samyeli bu durumu bile kıskanmış olması olağandır. Çünkü kendinden çok daha genç ve bir o kadarda güzel ve başarılı bir kadını kıskanması doğal bir durum.

Ünlü komedyen aşk hayatının yanında yeni sinema filminde de yüzü gülmedi gibi duruyor.

Cem Yılmaz'ın 2 Arada ve Kaçamak adlarını taşıyan, her biri yaklaşık bir saatlik iki farklı hikayeden oluşan Karakomik Filmler serisinin ilk ikisi 18 Ekim'de vizyona girmişti. Cem Yılmaz'ın Karakomik Filmler'ni sinema eleştirmenleri genelde beğenmemişti. Filmle ilgili izleyici yorumları da yavaş yavaş sosyal medyaya düşmeye başladı. Karakomik Filmler'i resmen gişede çakıldı. Cem Yılmaz'ın gişede umduğunu bulamadığı filmleri arasında ilk üç günde 276.086 izlenmeyle sondan ikinci sıraya yerleşti.

Ünlü showman Cem Yılmaz bakalım aşk ve film krizini aşabilecek mi?

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.