Bu haftada magazin yine dopdoluydu. Bir ay öce her kesin gözüne ihanetini soka soka yapan Kaan Tangöze ilginç bir koruma kalkanı kurmuş.

Eşi Seçkin Piriler'e ihanet ederek olay olan Kaan Tangöze, önceki gece Beyoğlu'nda sahne aldı. Tangöze, görüntü vermemek için korumaların arasına gizlendi

İhanet kalkanı İki çocuğunun annesi Seçkin Piriler'e müzisyen Kıvılcım Ural'la ihanet ederek gündem olan Kaan Tangöze, önceki gece Beyoğlu bir mekan da sahne aldı. Basın mensuplarını mekana aldırmayan Tangöze, konser sonunda ise tuhaf tavırlarını sürdürdü. Şarkıcı, çıkışta gazetecilerin olduğunu öğrenince uzun süre içeride kalıp dışarıya çıkmadı. Eeee nede olsa hala evliyken sokak ortasında ben eşimi işte böyle aldatıyorum dercesine sevgilisiyle samimi görüntü verdikten sonra her kes tarafından tepki görünce o da çağreyi kaçmakta buldu belli ki.

Yine geçen seneden bu seneye taşınan ama aralarında bir türlü sular durulmayan Süalp ve Bade İşcil var.Boşanmalarına rağmen aralarındaki husumet bitmek .

Süalp hakkında "Kişisel verilerini hukuka aykırı olarak ele geçirmek ve yaymak" ve "Sesli, yazılı veya görüntülü hakaret" suçundan 2 yıl 3 aydan 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

İstanbul 48'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde önceki gün görülen duruşmaya Tarkan Süalp katılmadı.

Süalp'ten şikayetçi olan ise Bade İşçil ise duruşmada hazır bulundu. İşçil, "Sosyal medyada, evimin adresi sanık tarafından deşifre edilmiştir.

Boşanmada suçlu benmişim gibi göstermeye çalışılması nedeniyle şikayetçiyim" dedi. Mahkeme, Tarkan Süalp'in ifadesinin alınması için duruşmayı erteledi.

Yine geçtiğimiz yıldan bu yıla taşınan bir başka olay diva Bülent Ersoy.

Sanatçı Bülent Ersoy'un, Antalya-İstanbul seferini yapan uçakta emniyet kemeri takmama nedeniyle yaşanan tartışmayla uçağın 40 dakika rötar yapmasına neden olduğu gerekçesiyle hakkında açılan davanın görülmesine devam edildi.Antalya 18. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, rahatsızlığı nedeniyle katılmadığı belirtilen Ersoy'u avukatı Mustafa Işık temsil etti.Müvekkilinin sağlık sorunları nedeniyle duruşmaya katılamadığını belirten Işık, Ersoy'un savunmasının adresinde alınmasını talep etti.Vallah kısa süreli ceza evine girerse diva hiç şaşırmam.Diva her zaman tutumları ile aykırı farklı olmayı seven bir sanatçı oldu.Ama bazen bu aykırılık ve farklı olma bu şekilde ters tepe bildiğini görmüş oldu.Bakalım bu davanın sonuçu ne olacak?

Sevgi ve hoşgörü ile kalın